31 Maj 2010 :D

Hejsan! Sitter hos Josefin och käkar goodis ^^ vi blev sugna på det efter att ha suttit i en timme och lyssnat på föreläsningen med "Fråga Olle", den var inte såå jätte bra faktiskt.. Trodde att han skulle vara mer rolig och så. Och på morgonen idag var det skit jobbit att kliva upp ur sängen, jag var så trött så jag sov till 20 över 7, hehe :) Jag fick ju skjuts av Micke så det var lugnt annars så skulle jag komma för sent om jag tog 09.09 bussen :P Vi hade bara två lektioner svenska och slöjd så det var ju också skönt.

Imorgon så ska jag klippas hos Eva :) Vet ännu inte hur jag ska klippa mig men jag får se vad det blir ^^ Inte för kort iaf..

SOMMARLOV!!
11 Dagar kvar

Nu blir det att snacka skit med Josefin, x)
Puss / A<3


En helg i moskojärvi :)

Är såååå sliten just nu! Har varit vaken till klockan 4 i natt och spelat spel med Josefin.. Hela helgen har jag varit i moskojärvi och haft det skit kul, som alltid dårå :) Jag har även fått träningsverk i benet eftersom jag har sprungit kanske 50 varv runt stugan, hehe..fråga inte varför ;) Nåja, idag är det ju morsdag också och har inte köpt någonting till min mamma :/ Känner mig ganska så taskig men jag hann tyvärr inte köpa något till henne för att vi kom så sent hem från stugan. Hoppas att det gick bra ändå :/

Imorgon så är det skolan, IGEN! Kan inte fatta att helgerna går så snabbt, det känns ju som att vi nyss fick helg ju! Jag ska på någon föreläsning med skolan om typ könssjukdomar eller vad det var, *låter ju skit kul :(* Iaf så skulle han från "Fråga Olle" vara där, jag har sett hans program kanske en gång så jag vet ju vem han är.

Jag ska börja med en nedräkning till SOMMARLOVET! :)
Just nu är det 12 dagar kvar!

Ska ta och titta lite på facebook nu och sedan ska jag börja med Josefins design på bloggen :)
Länk: http://www.Jjosefinalatalo.blogg.se

Skriver senare, hejdå :)


take one day at a time :)

Sitter hemma nu och idag har det verkligen varit fint väder ute med mkt sol men tyvärr inte såå mycket värme, men jag är glad ändå för att det är sol! Dagen idag har varit rätt lugn och har inte gjort något speciellt egentligen. Vi hade ju engelska provet idag och jag tycket faktiskt att det gick ganska så dåligt för mig om jag får säga det själv :S Jag hade kunnat göra det bättre! Jag har varit ganska så spänd hela dagen på provet och jag trodde det skulle vara jätte hemskt men det var det inte, tur det! Efter skolan så tog jag Th och Jossan bussen till gve för att se om det fanns någbra snygga vita tunikor/toppar till skolavslutningen. Vi hittade två stycken som jag tyckte var fina men den ena var för dyr och den andra ides jag inte köpa eftersom det var en jääääätte lång kö till kassan.. :) Nåja, kanske den finns kvar imorn så jag kan köpa den då.

Imorgon så börjar jag skolan först klockan 10, skönt med lite sovmorgon nångång! Vi har bara en "sovmorgon" och den är till 20 över 8 så man kan ju inte kalla den för sovmorgon egentligen, jag tar ju ändå samma buss på morgonen om jag inte får skjuts då ^^ Efter skolan så blir det kanske att fara till Jossans stuga vi vet ännu inte hur det blir för att Jossans mamma var sjuk och hon vet inte om hon mår nog b ra för att åka dit.. :/
Men jag ska självklart ta med min kamera dit om det blir :D


Nu ska jag fixa och trixa lite med musik,
HÄÄJJDÅÅÅEE!!


Jossan vann en Ipod :) (Dålig bild)

DET ÄR BRA VÄDER! :D

Blåsigt,,



BLÄÄ på tobias keps!

Sötisen Emil ^^


Summer feeling, came back!!

JAG LÄNGTAR SOM FAN TILL SOMMARN!! Idag så har vi planerat om Stockholm resan som jag och Josefin ska göra (13 Juni) och vi ska boka våra flyg biljetter imorgon :D Jag är så lycklig och jag kan inte fatta att det bara är 11 skoldagar kvar till sommarlovet börjar, det känndes ju som att vi nyss hade börjat på tallbackaskolan i 8C. Shit vad ett helt år kan gå så snabbt egentligen :) Och den här sommaren ska jag försöka att inte sova så länge som jag brukar, det kan hänt att jag gått och lagt mig 4 på natten och bara om jag verkligen velat så kan jag ha sovit till 4 på dan.. hihi :) Det ska nog inte hända eller jag hoppas ju det iaf, det är inte bra att vända på dygnet allt för mycket. Om man vaknar tidigare så får man njuta mer av solen, dagen och sommaren också hinner man ju göra allt mer saker medans det är ljust och fint på dan ;)

Till helgen så ska jag kanske följa med till Josefins stuga och det kommer ju som vanligt bli skit kul! Hoppas bara att det är bra väder så att men kan vara ute och steka i solen!
Tomorrow då ska jag försöka få med mamma på stan eftersom jag behöver en top eller en tunika till skolavslutningen, jag tror att jag skiter i att köpa några skor till årets skolavslutning  faktiskt ^^ Måste ju spara pengar till Stockholm som sagt :)

Nu blir det att plugga -.-

Hejdå & God natt!


Vart tog solen vägen? :O




Nya klasserna 9a & 9b..

Är hemma och trött som vanligt, även den här dagen slutade med en gympa lektion men denna gång hade vi höjdhopp på schemat :) Och idag har vi även fått rada på vilka klasser vi ska vara i när vi börjar 9:an, eller det var lite förslag, det kommer säker blir ändringar. Jag tycke att det var rätt okeja klasser men jag vill ju helst inte lämna mina klasskompisar som jag har gått med ända från sexårs, men någongång måste man ju göra det och det kommer nog att bli till 9:an.. :/ Hoppas att jag trivs med den nya klassen till 9:an annars kommer jag nog inte ha det så lätt. Det jag är mest orolig för är väll alla redovisningar jag verkligen hatar att prata inför klassen redan nu och "Gunilla eleverna" känner jag ju. Kommer nog säker att stamma ihjäl mig eller något sånnt.. + att Yvonne (våran handlerade) ska sluta, det kommer att vara hemskt! Inte vill inte ha någona annan än henne och kan inte tänka mig att ha någon annan heller, ja hur ska det gå?

Nu så ska iaf jag träna till Engelska provet, sedan blir det att ringa till Jossan :)

/ Angelika L


Jag önskar att jag var ett snille sometimes..

Sitter uppe och är sviin trött!Har hållt på att öva på Engelska glosor i snart över två timmar, OCH JAG FÅR INTE IN DOM I MIN HJÄRNA!! Vad ska jag göra? Jag har prov på Torsdag och allt.. Jag hatar när man inte får in saker i huvudet. Jag önskar att jag var ett snille och hade mer IQ eller att jag hade fotografiskt minne så slapp jag träna så pass mycket och så länge som jag gör ;) 

Nu ska jag titta in på facebook,
Sedan blir det nattinatti! <3



Min rygg gör ONT! :(

AJ säger jag bara!!

Har mensvärk i ryggen det låter kanske konstigt men så är de och det är inget behagligt alls! :( Jag har tagit ipren men det var ju för säkert 1 timma sedan, konstigt att den inte har hjälpt? Nåja, det släpper nog snart får man då hoppas, jag vill ju inte gå runt med ryggont hela dagen idag.

Jag ska leta ett par skor som jag ska ha till skolavslutnigen jag inte hittat några som jag tyckt ha varit min stil riktigt. Jag funderar på om jag kanske skulle gå och titta ifall det finns i gve på dojjan eller skogörans  men jag tror att det ska vara utplockat  eftersom det är ju bal och en massa annat snart..



Skoldagen Tisdagen ^_^

TjaTja! :)

Kom hem för en stund sedan har varit i skolan och den sista lektionen var gympa och vi hade basket. Och lilla jag som verkligen suger på basket ska försöka vara med och spela så det gick ju lite hur som helst, fick blandannat en boll i ögat/huvudet också började mitt finger att blöda, huhuhu :'( Och på proven idag så fick jag VG :) Ganska så nöjd över det! Nu är det bara No pappret, Muntligt No-prov med Roland och Engelska prov kvar att göra, sedan får man ju hoppas på att det inte kommer att komma några mer prov innan sommarlovet!

Nu så ska jag försöka träna på min gitarr, har ju en läxa i det också till nästa vecka.

KRAM / Angelika L :)


Förändringarna 2008-2010


Höst år 2008, Mörka kläder, svart hår & tråkig klädstil ;/


År 2008, Mycket kajalpenna runt ögonen.. Kanske inte så jätte snyggt ;)


Sommaren år 2009, Mer färger kom till och jag kom på att det fanns mer färger än bara svart :)


Sommar år 2009, år 2008 hade jag lovat mig själv att aldrig sätt på mig något rosa.. och det löftet höll ju länge som ni ser :)


Vintern år 2010, Jag blonderade mitt hår men fick aldrig till det så jag såg ut så här ett tag :)


Idag har jag mitt blonda hår precis som jag vill ha det, och jag kanske har svarta kläder än idag men denna gång innehåller min garderob lika mycket vita kläder som svarta :)

www.Bloglovin.com

Följ min blogg med bloglovin

I love this song <3

Just nu håller jag på att lyssna på en jätte bra låt.
Den får mig att minnas många minnen som varit bland de bästa i mitt liv!
Älskar verkligen den här låten..


Chester See - God Damn You're Beautiful

<3

Idag är en Måndag :)

Hejsan Hejsan!!

Nu är jag hemma hos min mamma och håller på att plugga lite till svenskan och om inte bästa Kristina hade skickat en "plugg sak" till mig hade jag nog inte fattat ett skit på provet imorn, TACK! Håller även på att bygga en pärlpricka med Emil, hehe :) Det var Micke (min låtsas pappa) som skulle bygga med han egentligen, men.. han somnade typ sittandes vid bordet så jag tog över ^^ Hojja vad jag stör mig på en sak nu, jag sitter på mammas bärbara dator och på den här datorn har en liten viss peron vid namn Emil spillt festis över halva tangentbordet så alla knappar sitter typ fast :S *Jobbit* Vilken tur att det inte var min dator som utsattes för något sånnt, hehe! :)

Juste, idag så har jag ju sovit hos Nattis, alltså från igår till idag. Och det var en väldigt eg morgon måte jag då säga! Jag snooza klockan ca 4-5 gånger innan jag klev upp och ducha, och Nattis som skulle gå ut med hundarna  vid 7 tiden och allt.. jag tror hon aldrig gick ut med dom eftersom hon lega kvar i sängen när jag gick ^^ Nåja, det var ju kanske inte det bästa vädret imorse heller.

Jag slänger in några bilder på vad om hänt under helgen m.m :)


Renflocken som var och "betade" i gräset, haha ;D

Konfan, Josefin och Junior :)

Fika :)


Aw, det har börjat växa maskrosor :D


Kulglass <33

MEN AJ!!? :O

Pärlbrickan jag gjorde med Emil idag :D

Snabbis (:

Just ju befinner jag mig hos Josefin för att plugga men än så länge verkar det ju gå "jätte bra". Jag har svenska och So prov imorn men So:n kan jag redan, det var typ och droger och nått skit ;) Så nu ska jag väll ta och försöka plugga lite, är jätte trött nu och vill helst sova :/

Slänger in bilder senare när jag kommer hem..

Hejdå (:


23 Maj 2010

Hejsan!

Det har varit dålig uppdatering men jag har inte haft tillgång till dator förrän nu ;) Jag har sovit hos min syster i helg igen eftersom pappa och bror for till stugan.

Idag så vaknade jag vid ett tiden för att Nattis satt uppe till fyra på natten och höll på att fixa sin bloggdesign som blev klar idag. Senare så for jag med syrran till gve för att köpa kulglass, gott som fan ;D Efter det så for vi och sola, och det var faktiskt första gången i år! Jag blev ganska så brun, man ser att jag fått färg iaf (bilder kommer) Det är nog ganska bra att man solar solarium innan man far utomland så att man inte bränner sig, men jag brukar ju inte ha så lätt för att bränna mig, men jag gjorde det ändå :)

Ännu senare så var jag med Josefin Tobias & Kjell. Vi bestämmde oss för att fara till gve och där stannade vi till ungefer klockan 20.00, sedan blev vi less och gick till mellanområdet.. i regnet -.- Shit så blöt jag var om min tröja när vi äntligen var framme!!

Nå ja nu ska jag sova hos min syster och stiga upp tidigt till skolan imorn..

Puss & go natt!!

*Bilder kommer snart*

Inte är det lätt när det är svårt ^^

Det blev inget köp av kläder för mig, men skor ska jag nog köpa :) Jag kan bara inte bestämma mig i vilken färg jag vill ha dom i :/ Det är så svårt ibland när det gäller färger och sånt för helst vill man ju inte bara ha t.ex. svarta kläder, då har man ju nästan ingenting att väja på ^^ Jag hade tänkt att jag skulle ha något vitt svart och kanske beige på mig på skolavslutningen men så blev det. Men det hade varit jätte fint tror ja :)

Nu är klockan alldeles för mycket egentligen men jag kan som inte sova och jag vet inte varför? :(

Imorgon så kanske jag går till skolan, har ju bara två lektioner så :)

Dröm sött ^^



Hahahah!

Josefin har kolla lite i min blogg och då hittade hon ett fel som jag skrivt:



Egentligen skulle det stå att jag skulle borsta gaddarna men då blev det daggarna isället ^^
Haha, så fel det kan bli ibland ;D


Hm..

blir nog att vara hemma från skolan imorn, känner mig inte direkt kry men min huvudvärk som jag hade har ju gått över för att jag tog iprenen.. Jag får se hur jag mår imorn på morgonen och bestämma då, det är ju inte så roligt att vara i skolan och vara sjuk + att man har So prov och ska försöka konsentrera sig på det. Nä ingen höjdare tror ja, det går väll säkert bara sämre om jag inte är frisk nog för att gå dit.

Nu så ska jag slå på Just My Luck
Sedan så blir det sängen, om jag kan sova dvs..

God natt o Sov så gott!


en tråkig dag :/

Just nu sitter jag på pappas dator och har ingenting att göra :/ Jag ska nog försöka börja med engelskan som ska vara inlämnad imorn, hihi ^^ Btw, så är jag sjuk IGEN! Asså jag förstår inte, hur kan man vara förskyld så ofta som jag är? Jag var ju nyss förskyld? Har väll dåligt imunförsvar eller ngt, och det suger :( Jaja, nu så blir det läxor att göra, sedan så kanske jag ringer Josefin och far dit en sväng (om jag orkar)..

/ Angelika


Nu är det bestämt..

att jag och Josefin åker ner med flyg till stockholm till min gudmor den 13/6 :D Det kommer att bli så roligt där, också är det ju första veckan på sommarlovet dessutom! Vi ska vara där i ca 4 dagar alltså från Söndag - Torsdag. Och när jag kommer hem så är det bara att packa väskan igen efter som vi ska ju fara till Turkiet och vara där i typ en vecka så det kommer att bli skit kul!

Vi har ju varit på kalas hos lilla Maja som fyller 1år idag, grattis till henne! Hon sov när vi kom och vaknade när vi gick men man hann ju se henne en liten stund iaf ^^ När jag kom hem så gjorde jag en deal med pappa, att om jag skulle kratta hela gräsmattan (som är gigantisk) så ska jag få pengar som jag ska ha när jag åker till Stockholm. Jag började kratta, men än så länge så har jag bara hunnit med nedergården ^^ 

Just nu jag har ett STORT problem, vad ska jag köpa åt min pappa när han fyllar år? Jag vet att det är mer än en månad kvar men han fyller ju faktiskt 40år och jag skulle vilja ge något speciellt åt han.. Hmm, jag får ta och tänka vidare, jag kanske kommer på något snart :P

nu så blir det att ta bort smink och borsta daggarna
sedan så blir det nog att plugga lite till provet som jag ska göra imorn (fast jag kan det redan men men.. :)

God natt & skriver mer imorn :)




Kläder till skolavslutningen..

Jag har hittat lite kläder från och accessoarer från H&M till skolavslutingen den 11/6:


+ ett bälte i midjan & svarta leggins





18 Maj

Hejsan!

Har gjort lite nytta idag och damtorkak hela övervåningen, är ganska så nöjd över det! ;) Jag har varit hemma från skolan idag pga mensvärk :/ Det började igår hos Jossan på kvällen när vi satt och tittade tv, då kunde jag inte ens skratta eller ens ställa mig upp utan att det skulle göra ont i magen! Så jag tog en alvedon och det blev bättre. Just nu känns det bra är bara lite snorig men jag tror det är för att jag har damtorkat ^^

Snart så ska vi fara till min lill kusin Maja som fyller hela 1år idag :D Hon är så gullig och så söt så att man bara vill äta upp henne!! :) Efter vi varit på kalaset så åker jag nog hem för att städa lite mer..

Mina skor har kommít idag också, jippie!! :D



En dag i maj :)

Ja HEJ!

Idag har det varit ca 39+ i solen och ca 25+ i skuggan, hojja vad VARMT!
Jag kommer nog inte kunna sova så jätte bra i natt tror ja x)

/ Angelika

Lite bilder från igår:

 
Chokladbollar :) Dom kanske inte var det godaste jag ätit men smaken är ju som baken ^^
Dom vart ju riktigt fina iaf ;D



Mina söndriga skor :( Men snart får jag nya :D

Vi satte oss ner i gräset en stund ^^





Fånga dagen

Hej :)

Har inte kunnat blogga någonting idag efter som vi inte har haft något internet här hos pappa. Det hade hänt någonting eftersom det har ju varit oska och blixtrar i helg medans dom var i kalix.. Men nu är det fixat iaf och det är ju bra ^^

Idag så har det varit en lugn dag som precis alla andra söndagar brukar vara. Vädret har väll varit sådär, det skulle kunnat ha varit lite mer sol men det har varit ju varmt iaf :) 
Tidigare idag for jag med Nattis och Crisse och åt på frasses, sviin gott men man blev jäkligt mätt.. eller ja, det kanske är det som är tanken? ;D Nåja, sedan så sprang vi in på dollar store och Nattis fyndade lite fina saker där, efter det så åkte vi och köpte kulglass :) *Mumms*

Lite senare idag så var jag med Josefin och vi tog cyklen och cyklade runt lite i mgbt.. Det var jätte fint väder just då och vi knäppte en massa fina bilder. Tyvärr så har jag nog glömt min mobil hos Nattis & Crisse så jag lägger upp bilderna imorn ist *klantiga jag*

Nu ska jag nog sova, ska upp tidigt imorn..

NattiNatti! :)


Jag vid "bäcken" eller vad det är ^^

Snodd bild från www.Jjoosefinalatalo.blogg.se (hoppas det var ok :)


Winter i going away summer is coming to STAY!

Heej :)

Var för en liten stund sen ute med hugo och gud så spring i benen han har!! Vi gick ändå till coop och där stannade vi och köpte glass och loka. Man var nästan tvungen att ha Hugo innanför tröjan för han började frysa och darra så lätt när solen hade gått ner ^^ Vi tog bussen hem för att det blev så kallt och började blåsa..

Imorn så har dom lovat att det ska bli lika bra väder som idag och det hoppas jag verkligen, jag vill ha den här sommarvärmen föralltid.. Det är nog bland det bästa med sommaren, bra väder :)

Nu: blir det att titta på andras bloggar.
Sedan: titta tv :)


Det dåliga vädret från i natt :( det blixtra och oska..

Det underbara vädret idag :D

MUMMS!! :D

Hm... vad har lilla Hugo haft för sig här tro? x) *Så typiskt Hugo*


21+ i gällivare :D

Tjena! :D

Är lycklig just nu för det är 21+ i gällivare I MAJ! :D Rena rama sommmar vädret juu! Jag har ett problem bara, jag måste hem till mamma och duscha :/ Mått hår ser inte så fräscht ut just med gammal hårspray i håret å allting x) men jaja, jag fixar det senare...  Idag blir väll att bara njuta av sommarvärmen medans den är här, det är inte vanligt alls att det brukar vara över 20+ i gällivare i maj, hehe :)

Nu så ska jag ta och gossa lite med Hugo och Saga :D

Skriver mer later, Puss hej! :)


Hugo :)

Saga :)


Kvart över ett den femtonde maj tvåtusentio :)

Hejsan :)

sitter nu hos min syster, och jag vet, klockan är ett på natten men jag tar och bloggar lite ändå.. Idag så har det varit en ganska så lugn dag, jag har varit med Josefin som vanligt och vi har till en början bara suttit inne och chillat, hehe :) Senare på kvällen så for vi till gällivare för att, hm, ja jag vet inte egentligen vad vi skulle göra där men dit for vi ändå! Vi blev kvar där till 22.20 då bussen gick hem.. När jag satt på bussen så kännde jag mig inte bra alls, jag fick skit ont i magen och mådde jäkligt illa :/ Kunde knappt röra mig för det kännde som att jag skulle spy (ingen härlig kännsla överhuvutaget!) Orsaken till att jag mådde så dåligt var nog att jag hade gungat på en gunga och det var ju inte så smart.. Jag vet att så fort jag sätter mig och börjar gunga så börjar jag må illa alltså som åksjuka. Hmm.. undra hur ska det gå i sommar när jag ska på grönan i stockholm? Jag får väll ta och äta några åksjuketabletter som man brukar ha när man åker båt, hehe :) *hoppas det funkar*

Imorn så är det ju löördag! Den bästa dagen på veckan you know och jag har inte planerat något än men det brukar ju alltid hända något roligt!! Och jag lovar att knäppa bilder ;) 

Nu: ska jag ta och tvätta bort mitt smink
Sen: ska jag nog sova, hehe :)

Bilder kommer imorgon när jag hämtat mobilkabeln :)

Puss & Gonatt!

Rubriken!!

Sitter här hos min syster och väntar på att maten ska bli färdig :) Senare beger jag mig nog till Josefin.

Jag skariver mer senare..

Hejdå :)

Everyday is a special day.. for me :)

Nååå heeej!! :D

känner mig skit lycklig just nu, det kanske kan vara koffeinet i kaffet som jag drack för en stund sen, thihi! :) Jag kom hem för en liten stund sen efter att ha varit på sjöpenskolan med Josefin Max och Kalle :) där fanns det inte så jätte mkt att göra eftersom allting kostade typ 10kr och jag hade inte pangar på mig + att vi kom så pass sent dit. Imorgon så vet jag inte vad ska ska hitta på, Josefin skulle vara med Ida men jag kanske är med henne senare eller före, jag får se ;) Torsdagen så åker jag till Kalix :/ Vill ju helst vara hemma när jag väl får ledigt men fick tydligen inte för pappa :( Där blire väll att sitte inne hela dagarna, finns väll inte mkt mer att göra än det.

Nu blire att leta ett par nya gympaskor på internet
Sedan blire att titta tv, tror ja :P


Några bilder från igår & förrgår:





Fridus & skon flög som en raket när jossan skrek: EN SPINDEL!!! XD




Viiiiee!! :D

So Maxii-style!! ;D

Sååå trött kan man bli!

Hej!

Egentligen orkar jag inte blogga just nu för det har varit en jobbig dag idag men jag tar och skriver lite iaf.. Jag & Josefin har cyklat till gve och lite här och var och sedan tbx till mbgt, riktigt jobbigt! Senare var vi med Max Kjell & Th, "gammla godingar" ;D Vi var på malmsta och cyklade runt lite över allt medans mina ben var som spagetti.. Nå det gick ju bra iaf :) Vid åtta tiden for jag hem..

Och imorn så är det ju skola för mig men inte för vissa andra som har ledigt, huhuhu! :( + att när jag har ledigt, alltså på onsdag, så kanske jag far med pappa ska fara till kalix.. Helst vill jag ju stanna hemma eftersom det inte finns någonting att göra där när det är vår.. Eller ja nå finns det ju men det är ju te.x. inte så jäkla kul att köra modde eller cykla runt själv i ett litet område som frevisören. Jag längtar till sommaren sååå jäkla mycket nu, jag börjar bli trött på allt vår väder nu :/ Jag vill kunna bada, sola och bara njuta av värmen!

Jag sätter in några bilder imorgon på vad som hänt under dagen idag, jag orkar inte föra över några bilder nu..

KRAM!<3


Dålig update :/

HejsanHejsan

Har inte bloggat sen i fredags för jag har haft fullt upp i helg.. Igår kväll så var jag blandannat och åt mat hos Mickes syster eftersom hon och hennes trillingar hade fyllt år :) Det var jätte gott och fanns säkert över 20 olika saker att välja på, men mest grillat ^^ Sedan så gick jag till th som bor i närheten av mig. Jag Th Jossan DP & Kjell tog bussen till gve och där stannade vi tills vi skulle hem..

Jaa, och som vanligt  så är det skola imorn :/ men jag har bara skola två dagar eftersom jag har fått ta ut komp ledigt en två dagar ;) Ganska så chill ändå! Jaja, ska upp tidigt imorgon och jag ska nog ta och lägga mig snart så jag inte e tröttis tomorrow ;P

Heii då! :)

Fredag :)

Det blev inget inlägg igår eftersom jag somnade vid 6 tiden igår ^^ Hehe, inte så vanligt att JAG gör det men om jag är bara riktingt trött och somnade i sängen.. Nåja, just nu är jag iaf lite piggare och orkar blogga!

Idag så är det ju fredag och jag hittar väll på ngt med Josefin antar jag ;) Imorgon ska jag med henne och äta lunch på kina iaf så det kommer bli jävligt gott!! Och efter skolan idag så åt jag min första kulglass med kola och melon! Super duper gott :D Men jag hade hellre tagit daim ist för kola.. 

Nu så ska jag titta lite på andra bloggar,
Sedan ringer jag bästa vän! :)

/ Angelika Lövdahl


Min äppelpaj jag gjorde igår, Super good! :D

Jag - En spindel.. Jossan & Frida - AAHHH!!

Fridas hjärta :)


Snabbt inlägg!

HÄJJ! :D

kom hem från skolan nyss och nu ska jag ta och titta lite gympaskor på internet :) Hoppas att jag hittar ett par nu!! Jag tar och bloggar mer senare..

Puss & Kram!


A beautiful day ;D

Ännu ett sent inlägg och jag ska nog bli lite bättre på att lägga upp lite oftare, hihi! Men jag skriver ju annars varje dag så det är ju bra :) Idag så har jag haft sovmorgon och jag var faktiskt rätt pigg på morgonen och det brukar jag verkligen inte vara! Senare åkte jag till ericsson center som jag skulle också hittade jag ett par skit fina skor där, men det var ett problem.. SVART SULA! :( Hojja, vf måste alla skor ha svart sula för?? Jag blir fan knäpp!
Efter det så for jag hem till Josefin eftersom jag orkade inte fara hem -.- Jag satt mig vid hennes dator och kollade på de allra sista avsnittet av min kära Andra Avenyn, & den slutade precis som jag ville, förutom en sak, att Tony blev fängslad *snyft* :( Också har jag J och Th hunnit vara upp på dom hemska kåkstan taken, haha! Vet inte om man fick det egentligen men vi gick upp dit ändå ;) Där satt vi och tittade på utsikten på dundret *så fint!* Sedan när vi skulle ta oss ner därifrån så gick det ju ganska så bra för mig iaf, jag var ganska rädd för att typ ramla eller något. Det var däremot mkt värre för Jossan x) Vi hade försökt få ner henne från taket i ca en halv timme, det var nästan omöjligt att få ner henne därifrån, HOJJA! :) Och jag som trodde att jag var jätte höjdrädd men nu fårstår jag att Jossan slår min skräck för höjder!

Imorgon blir det tidigt upp till skolan och sluta klockan 14.00 så jag ska nog gå och lägga mig nu så jag orkar upp och är lika pigg imorn som jag var idag!

Jag slänger in några bilder som vanligt :)

Sov gott! :)


Skit väder idag på skolan :(

Jag har fått ganska så vitt hår nu :)

Josefin Och Tobias

Fin utsikt ;D

Jossan springer, för vad vet jag inte? :O

Dom skrämde miig!! :( Dom "tänkte" hoppa ner!

Oväder med hagel, INTE BRA!

Jossan kommer inte ner..

Haha, bra försök ;)

Th visar henne hur hon ska göra ;)

JA! efter en halvimmes hårt arbete så får vi ner henne!
Jag säger och Th sa: Grattis du kom ner IDAG! :)


Hoppballong!! :D

Sitter i mitt rum nu och äter en macka med lite gurka på :) Har varit uppe hos Max och grillat marshmallows..
Jag känner mig väldigt trött just nu och min näsa bara rinner :/ Har haft rinnande näsa och slem i halsen i snart 10 dagar det kanske är ngt virus eller nånting annat jag fått.. Hoppas att det går över snabbt iaf!!

Btw så har jag varit och kollat efter gympaskor till lilla mig, jag var in i kanske tre olika skoaffärer men hittar ingenting :( Också äre ju så att man ska hitta skor utan svart sula också och det gör ju det hela ännu besvärligare! Jag hittade faktiskt ett par skor för 700:- men fanns inte imin strolek :/ *SKIT* Jaja, jag får fara till ericsson center imorn och titta iaf jag hittar några skor där.. :) OCH imorn så är det allra sista avsnittet av Andra Avenyn :( Hoppas att slutet slutar som jag vill nu bara!! :)

Jaa... nu är det bara att tita på facebook
Sedan blir det nog sängen för mig :)

HOPPBALLONG! :D


Hehe, jag och Jossan skulle vara smarta och ta en genväg till gympan idag men... 

...det visade sig vara ett berg av snö när vi kom fram, så...

...vi tog vägen istället och...

...hittade vägen till gympan på ett lättare sätt ;)


New day :)

Hejsan svejsan :D

kom för en liten stund sedan hem från gve, jag har varit med J, Th och Maxen! (länge sedan) Nåja, kallt var det ute också måste kanske ta på mig ett par vantar nästa gång jag ska dit, brrr :S Jag hoppades på att det skulle bli bättre och bättre väder men det verkar ju bara bli sämre tycker jag :( Jag längtar till sommar så jag håller på att spricka!!! Jag älskar värme, sol,bada jaa allt man kan göra på sommaren, det är nu kanske bara en månad kvar tills dess så det är bara att vänta...

Tomorrow tror jag att det blir att vara med dom vanliga men jag vet inte ännu, har ju inga läxor eller prov som behöver göra så det är ganska skönt att inte behöva tänka på det! Egentligen så hade jag behövt att "träna" eller någonting som gör att min kondition blir bättre för det är ju inte bra att bara sitter hemma och slöa hela dagarna. Nej!, det ska bli ändring på det.. jag ska få med jossan på antingen något gym eller kanske på badhuset, hehe! Vi ser ju hur det går och hur långt det löftet kommer att hålla ;)

Nu ska jag titta lite tv tror ja.
Sen ska jag fika.
Ännu senare så ska jag sova :)


Den fina lampan mamma köpt från IKEA :)

A little princess? ;) (Gjord av max)

Summer is coming soon, hopefully...

Ojoj, imorn är det skolan som gäller men vi har inga läxor eller prov på hela veckan.. eller jag har ju en redovisning på tisdag men den ska nog gå bra :) Det är nog det som är jobbigast med skolan när man måste göra prov å sånt men det är ju också jobbigt att kliva upp på morgonen förstås, det kan gå riktigt trögt ibland om man är en tjuvsovare som jag, hehe! :) Gud så jag längtar tills vi får sommarlov! & det är sommarlovet har jag lovat mig själv att inte sova så fruktansvärt länge hihi! ^^ Men det ska nog gå bra, bara jag inte är vaken för länge heller x)


På sommarlovet 2010 ska jag blandannat:

* Kanske fara till stockholm med Josefin

* Åka till Turkiet med familjen
* Kampa i piteå
* Kanske fara med Moa & kristina m.m på PDOL
* Fara med Josefin far till Kalix
* Kanske fara till Josefins stuga
* Vara hemma och njuta av SOMMARN! :D

Lite av förra året 2010 :)


I kalix 7 juli 2009 :D *längtar*

Jordgubbarna vi åt när vi satt i bilen, haha! :)

Första gången jag färgade håret blont ;)

Resan till kreta :D (LOVE IT)

Hahah! Jag och Josefin gjorde en resa Luleå ;D









Till 11 september :)


  • Iphone
  • Kläder
  • Smycken
  • Pengar
  • Smink
  • Ipod




Här ska det stå en RUBRIK! :)

Hej!

Just nu håller jag på att lyssna på lite härlig musik jag gillar.. Det är så skönt ibland att bara ligga i sägen eller på soffan och bara njuta, hehe! :) Ja idag så åkte jag aldrig till min gammelfarfar faktiskt, jag lega kvar i sängen när pappa var på väg dit ^^ Nåja, jag tror han ändå inte kommer ihåg vem jag är riktigt så det var kanske ingen idé..
Idag så kommer ju Jossan hem och då blir det väll säkert att vara med henne tror ja :)

Aj aj aj säger jag bara!! Jag har börjar blöda på min tunga.. Jag åt en sur godis och sedan bostade jag tänderna, såå duktig av mig x)  Nåja, det var inte så farlig men det gjorde ganska ont iaf :S

Nu ska jag snacka lite med Josefin på msn,

Ciao! :)


Färgning av hårbotten :)

Jag idag :)

AJajj!! :(

1 Maj 2010 Lördag :)

Har inte orkat bloggat något idag, men jag har hunnit med mkt.. Har blandannat blonderat hårbotten!! :D Och jag funderar på om jag ska gå och klippa mig hos Eva också, eller kanske så syrran göra det.. :) Sist jag var och klippte mig var jag hos Eva och det vart väll bra men mycket kort -.- Hehe, jag brukar inte gilla så kort men det blev fint ändå :P

Imorgon så fyller min gammelfarfar Henry 90år, grattiis till han :D Jag tycker det är ganska så roligt att ha kvar min gammelfarmor och gammelfarfar det är inte så många som har det i min ålder.. Fast det negativa med det är ju att dom inte kommer ihåg så bra vem jag är men dom vet iaf at jag är deras släkting... (tror ja x) Det som också är ganska roligt är att dom bor precis granne med min farmor och farfar ^^ *gulligt*

Nu så logga jag in på facebook en snabb sväng
Sedan så blir det sängen för Annie :)

Kram & Go natt! <3


Lilla jag, osminkad har jag varit hela dagen.. :P

Så här är det i malmberget den 1 maj, *suck*.. Snö, Snö & åter SNÖ! :(