Lördags kväll

Sitter å titta tv med mig själv eftersom att älskligen inte kan slita sig från datorn tydligen, har lust å stänga av internetet fast då blir han väl helt lack :)

Nåja, dagen idag har varit kort, har sovit till klockan 4 men det kan nog bero på att jag har varit vaken nästan hela natten också.. Inte gick det ju att somna när man hade två stycken som satt å skrek å CS hela tiden :( Kunde förs somna när jag gick ner till mitt eget rum, täckte för alla fönster och stängde dörren. Haha att jag inte kunde ha tänk på det tidigare? ;)

Nu ska jag gå och kolla vad hjärtat gör!


2012-05-19

Hellu..

Sitter här hemma hos pappa och gör exakt ingenting.. Sebbe och Markus sitter å lanar så det finns inte så mycket att göra just nu. Jag är så dålig på att hitta på saker att göra, är inte påhittig överhuvutaget :/
Nåja, kanske ska slå på Big Brother och titta på det i brist på annat och kanske somnar till det, nå är det lika.

Idag jag har iallafall varit ute å glidit epa en sväng å kollat läget i Gällivare men det varkade vara helt dött där, kan nog bero på det dåliga vädret? Hoppas på bättre väder imorgon, vill ju ha varmt med sol!! :)
Saknar sommar värmen nu efter att det har varit kallt nu i flera månader, tycker att det är dags att värmen ska komma snart nu, hoja :(

Bara 20 dagar kvar till sommarlov, längtar!


haha!

Sitter hos hjärtat som är nörd och sitter å spelar och skriker att det laggar ;) haha, kan det kanske vara för att jag laddar ner photoshop ? (a) Lite kul å jävlas med honom ibland, han blir så jävla sur :D haha!

Snart när han har slutat spela så ska vi ta epan till coop en svääng ;)

Nu börjar han blir jäävligt sur såå, hejroo.. :o


12 Maj 2012, wiiho!

Tjena!

Första inlägget på kanske 50år? Nämen tänkte faktiskt börja blogga nu igen, nu nör det är sommar å allt snart så brukar jag vara ganska så duktig på det :) Fyfan vad man längtar till somarn nu.. är så less på snö och kyla, usch! Ska faktiskt fara utomlands nu i sommar, ska blir jävligt skönt! ;)

Snart kommer mig kära lilla vän Josefin så vi ska väll hitta på nå kul å göra :)

RSS 2.0