Fredagsmys!

Kvällen börjar lida mot sitt slut och det har varit en hemma kväll med fredagsmys, heheh ^^ Nattis kom förbi för att jag skulle ta och fixa hennes blogg men det blev ju inte sådär jätte mkt gjort om man säger så :) Hon hann inte heller med att blonderna min hårbotten men det kanske blir av imorn ist..

Imorgon har jag inte planerat någonting heller, blir väll ungefer samma sak om inte något inträffar :P

Just nu är jag jätte trött om händerna så jag orkar inte skriva nå mkt... btw, hoppas ni haft en rolig fredags kväll!
Nu ska jag gå ner till pappa å Janina och kolla på Avatar tror ja,

nattinatti! :)

Sista April :)

Tjena!

Jag kom just hem och in från det kalla vädret där ute... DET SNÖAR!! :( Alltså det är snart maj juh!?? Hoppas att snön inte håller sig kvar på backen för då blir jag sur! Jag vill ju ha sommar väder inget kallt snö väder!

Jaja, btw så försov jag mig imorse (inte bra) jag missade hela HK lektionen och kom till skolan först vid halv 10.. Också skulle jag ju egentligen ta 09.14 bussen på morgonen men då trodde jag den hade gått eftersom jag kom till busshållplatsen precis 09.14.. Så jag gick ner till mamma som bor i närheten och fråga micke om han kunde köra mig, och det kunde han.. Min snälla snälla blast pappa, han e så snäll :) Ja, också efter kanske 10 min körde han mig..  så när vi kommer ut på vägen DÅ SER JAG BUSSJÄVLEN FARA FÖRBI! Jag hatar gällivares buss chaufförer, dom kan aldrig hålla en tid.

Idag så blir det väll inte att göra något speciellt, kanske hyra en film och ha en hemma kväll :) 

Nu så ska jag ta och träna på min gitarr läxa lite,

KRAM! :)


Satte på mig mina blanka leggigns idag :)

(Säg ingenting till Josefin ^^)

SKIT VÄDER!


Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow..

Har för en liten stund kommit hem från gve som vanligt, jag har varit med dom vanliga, och som vanligt så har vi gjort det vanliga... nää jag skämta x) Jag har varit på coop med J och Th och köpt mina efterlängtade jordgubbar! Dom fanns tyvärr inte att köpa på coop konsum i mbgt så vi for till coop forum ist ;) Där har vi väll inte gjort mkt alls mer än att  sitta och vänta på bussen -.- *boring*

Aja, innan jag var med J & Th så var jag och åt mat hos min granne Janne.. Vilket vi inte brukar eftersom vi har inte haft en sånn bra kontakt på sistone, men det var en jätte god köttfärssås han gjorde iaf ^^ När jag var mindre så brukade jag vara med Elin (Jannes dotter) och typ leka med barbie, hehe.. Det var ju svin kul då tyckte man :P + Att jag lärde henne en massa "hyss" men det ska jag inte gå in direkt ^^
Efter maten så skulle jag egentligen ta bussen till Jossan men eftersom Gällivare suger så går alltid bussarna före eller så får man stå och vänta i 1000år!! Guud vad jag hatar det! :( Ja men iaf så missade jag den för att den gick före också fick jag gå ist. Men tuuur att min farmor och farfar kom och hämtade upp mig för halva vägen, mina kläder var helt dammiga jag höll ju på att hosta som en kråka där efter grusvägen för att det är så dammigt där.. Nä hojj, hoppas som asfalterar den där vägen innan man får dammiga lungor också!

Det blev ingen stuga för oss imorgon, dom sa att det ändå skulle vara så dåligt väder så :) 
And tomorrow så ska jag blondera min utväxt *gilla*, min syster tar och köper en åt mig eftersom hon tappade min galma mobil som han hade lånat i en skurhink. Jag vet, min syster är klantig och det har hon alltid varit, hehe ;)

// Angelika <3


Vi gick ut med Gonso :)

Mitt bälte jag hade idag :)


I love this weather! <3

Heeeey!

Ännu en fin dag med sol och jag blir såå jäkla glad asså! :) Tänk att det är värdet som kan folk att må bra, hehe! ^^ Snart så ska jag ta bussen till Josefin, eller ja, snart och snart den går inte förrän om en timma x).. Btw så ska jag försöka få med Th & Jossan ut i det fina värdet men hur det går vet man aldrig ;) Också ska jag gå till konsum och köpa jodrgubbar om det finns.. *hoppas* Jag har blivit helt galen i dom, haha! Eller det har jag väll alltid varit varje sommar :P Det är nog bland det bästa jag vet, så nuu vet du josefin vad jag önskar mig i present när jag fyller år, en STOOR skål med jordgubbar :D Det skulle jag bli så jävla gott! :)

Och imorgon så är det ju FREDAG!!! :D Den näst bästa dagen på veckan (för lördag är ju bäst ^^) Aa, och då kommer jag nog att kanske åka till min stuga *snyft* det vill jag verkligen inte.. Men jag ska försöka övertala pappa om att stanna hemma eller om jag får sova hos mamma ^^ Det blir nog att vara med några andra än min bästa vän josefin, hehe ;) Hon ska nämligen fara till Tobias stuga, i ngn by utanför gve, jag vet inte ;) Så då blir man ju utan dom ett tag men det ska nog gå bra!

Och max har man inte sett på ett tag. Han har legar på lassa för att han har opererat bort blindtarmen tror jag det var.. det låter inge vidare :S Så nu sitter/ligger han väll hemma skulle jag tro. Han får ta och krya på sig och bli frisk snart så man får träffa han :)

Nu ska jag logga in på youtube och lyssna lite musik, och kanske försöka få igång den där jävla spotify.

Ciao! :)


ÄLSKAR<3

Här är också en favvorit ^^ Jag & J år bulla och drack LOKA i solen idag :) *Smarrigt*

Lilla jag idag & gitarren som jag inte spelat på på länge :)
(Måste träna på en låt på gitarr som jag ska prov i på musiken)


Sol Sol MERA SOL!!

Hejsan Hejsan!! :)

Det är jätte fint väder ute och just nu mår jag super!!! (antar att det är pga värdet) Jag älskar sommar väder med sol och värme fast just idag kanske det inte var så jätte varmt det blåser ganska mkt men sol är det iaf! :)
Idaag så ska jag plugga till fysiken och det tror jag kommer att gå jätte bra för vi ska ju ha Roland, hehe ;) En mycket bra lärare tycker jag, han är så snäll och rolig och inte bara det han är ju kusin med min låtsas pappa också, hehe :) Kanske df mina betyg är bra där, hmm....  haha skojjah x) Nu alldeles strax ska jag titta på min favvo serie ANDRA AVENYN! :) Jag älskar verkligen den men den ska snart sluta :( Om den kommer att sluta som den slutar nu så är det inget bra slut tkr jag! Vi får hoppas att et mirakel inträffar så att den slutar bra hehe :) Shit vad mycket sluta jag hade i den meningen XD 

Nåja, i skolan idag har varit chill och allt var som vanligt på HK:n fick jag göra Apelsinsaft och sen blev super goood! Josefin gjorde lingonsylt :S men den blev nog också god..

Nuu så kan jag inte vänta längree jag måste se AA!!!

Hejdååe!! :)


En fryst tårtbit :)

Hahah, förlåt var bara tvungen att ta med den bilden  ^^

Det ser ut som att jag står på tå x)

Deeet blåååste REJÄLT!!

Me & Josefin         Tova :)       Nya kläderna :) 


"Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya"

Heii!! :)

Har kommit hem från bästa Josefin för en liten stund sen :) Fast egentligen hade jag inte tänkt att gå dit men jag övertalade pappa om att jag var frisk nog såå,, då gick jag dit med Th och det mkt besvärlig väg gick vi, hehe ^^ Vi klättrade över två stänsel som kanske inte var så bra idé eftersom min jacka gick sönder lite -.- Jag ska nog ta grusvägen nästa gång jag går till Jossan!

Jag är lite irriterad över att jag aldrig får det där jävla spotify att funka!!! :( Jag har försökt på 1000 olika sätt men det funkar inte.. och + att jag skulle vilja ladda hem låtar så jag kan ha lite på mobilen men tyvärr så kan jag inte börja fixa med något sånt på min bärbara för jag vill ju inte ha en massa virus så den börja bli seg!

Nä hojj, jag får försöka lösa det där på något annat sätt någon annan dag..  Japp som sagt - "Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya" :)

Nu ska jag ta ett glas vatten för jag är bara såååå törsdig!!

GodNatt!<3

Header fixad ;)

Nu har jag fixat min header, men jag tycker den ändå ser lite småtråkig ut :/ Nåja, det får vara så här nu tills jag kommer med nya idéer :) Imorgon så blir det skola för mig och då ska jag sätta på mig dom nya kläderna "GILLA!". Gud vad jag känner mig dum när jag inte varit i skolan för det känns som att Jossan har varit lite dissad av vissa personer, men idag så verkade det gå bra utan mig :P Också är det ju Fysik prov på torsdag, så jag måste ta nu och plugga så jag klarar det.. ;)

Jaja, ska jag gå ner och se vad resten av folket gör,

/ Angelika L

SÖT NÖT :)

Här sitter jag i mitt rum hemma hos pappa och har verkligen INGENTING att göra,, nu vill jag tbx till skolan så man har något att göra om dagarna ist för att bara sitta hemma! Ja imorn så kommer jag då gå till skolan iaf, jag känner mig betydligt mkt friskare och kryare idag.

Åå lilla Tova, hon är alltid bra rolig hon.. Om man släpper ut henne på gården för att hon gnäller och vill ut.. Så efter kanske en halv minut så hör man henne krafsa på dörren för att hon vill in igen! Hon är en liten fegis tror ja och vill nog helst inte vara ute på gården helt själv ^^ Och alltid på kvällarna/nätterna så hoppar hon upp i soffan (vilket hon inte får) och direkt när hon ser pappa komma hopppar hon spront ner för soffan och låtsas som att ingenting har hänt :) Naaw så söt hon är ibland ^^

Nu går jag ner till ensamma ensamma Tova som bara gnäller :)



Hon är lite speciell när hon ligger ner, men hon gör allt för att få det bekvämt ^^


Sötisen i vintras :)


Vad puttignuttig hon ser ut ^^


Tova i sommras :)


Lucky me :D

Yaaaaay!!

Nu har mina kläder kommit och shit vad snabbt det gick! :) Jaja, ju snabbare destu bättre. Alla plaggen passade perfekt förutom jeansen som var lite pösiga, men det kanske går bort när man tvättar.. Vad vet jag :)

Imorgon vet jag faktiskt inte om det blir någon skola för mig, jag känner mig ännu lite förskyld men det kan ju förbättras tills imorn.. Och min header har jag inte fixat ännu pga att jag inte kom på hur den ska se ut, men jag får ta och jobba på den lite längre fram ist.

Nu blir det att fika :)
Sen titta på tv

Hejdåå!




Irriterande förskylning!

Nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår, jag är bara lite snuvig och hostig nu. Jag ska och försöka röra lite på mig så jag kanske blir piggare :)

Hojja, det är inte alls kul att vara sjuk och bara ligga hemma och göra ingenting. Jag vill ju vara ute med mina vänner som vanligt och särskilt om det är bra väder ute!

Mitt skrivhumör är inte riktigt på "G", näsan bara rinner när jag tittar ner på tangentbordet SÅÅÅ IRRITERANDE!

Jag skriver mer när jag kommer till pappa,


KRAM!

25 april 2010

För en liten stund sen satt jag här och kikade på lite gamla bilder från t.ex. Gunillaskolan. Det är så kul att titta på lite bilder som ger så många minnen.. Hojja, jag fattar inte vf gunillaskolan var tvungen att flytta, vf kunde inte tallbacka lika gärna ta och flytta upp till malmberget. Jag saknar den skolan, det var mer mig så något sätt och jag kännde mig mer "hemma" där, hehe :) Nåja, nu är det ju som det är och det går inget att göra åt även om det inte känns bra på tallbacka.

Min header ska jag försöka fixa imorn, jag är inte riktigt nöjd ännu så jag ska fixa och trixa lite mer på den för jag gissar att jag blir borta från skolan och då har jag tid :P
 
Nu ska jag titta tv.
Sen blir det sängen.

Go natt!

De här bilderna är för precis ett år sedan:



Förskyld IGEN! :(

Ja så har man blivit förskyld IGEN! :( Nåja, det blir väll ingen skola för mig i veckan, eller ja, inte imorgon iaf..

Nu ska jag väll ta krya på mig..
Sen blir det väll samma sak :/

Finland :)

Det har varit en stressig dag men trots allt så har det gått bra, vi hade verkligen jätte kul i finland ! :)
Jag är inte riktigt på skrivhumör just nu, jag håller nog på att bli sjuk tror jag.. Min näsa rinner, har ont i halsen & nyser lite då då.. Jag får ta och skriva imorn iaf jag blir bättre, men några bilder från dagen lägger jag in iaf :P

Puss! <3

Gigantiska klämmor :)
  <--- Näee, inte riktigt din storlek Josefin ^^

Inne på Rusta :)

Såå söta! ^^           På IKEA.

Buuusig Josefiin! :)                   Stekaren lillebror? x)

Sakerna jag köpte från Gina Tricot:








En bra kväll!

Jag hade en jäkligt bra kväll i kväll, vi var på stacken (fritidsgården) och tittade på en massa band och fick höra jätte bra musik :) Fast det enda negativa var väll att det var såååå varmt där inne.. + att jag hade på mig 2 linnen, en tröja, och min skinnjacka! Nä hojj, nästa konsert så sätter jag på mig minde kläder om man ska vara inne och lyssna. Just nu ligger jag  redan i sängen hehe, jag blev ganska trött efter en hel kul i kväll ^^

Nu: ska jag se lite bloggar och kanske logga in på andra sidor en snabbis.
Sen: blir det nattinatti för lilla mig :)



Puss & Godnatt <3



Ett band sjöng - Californication :) Skiiit bra!


Fredag 23 April!

Jahapps, nu sitter jag här i vardagsrummet och bara chillar :) Ganska skönt faktiskt ^^ För ett litet tag sen så kom jag med bussen hem för jag hade varit i gve med Julia och Jossan. När jag var i mbgt så gick det ingen buss jävlen till malmsta så åkte jag runt. I gve så stannade vi på vetehatten (där min syrra jobbar) men var sedan tvungen att smita iväg efter någon minut för att bussen gick :P

Aa och imorn far vi ju till Haparanda/Finland :D Hoppas jag hittar några nya jeans/jeans treggins för jag köpte aldrig dom där från Lindex, blev lite snålis thihihi ^^ Också MÅSTE man ju bara köpa den där sviiiin goda glassen dom säljer där, det är nog den godaste glassen och smakat ever!!

Senare under dagen idag så ska jag kanske vara med Max och Th eller så ska jag vara med Jossan och Julia eller så kanske jag bara är helt själv jag tar det lilla lugna :)

Nuuu så ska jag ta och logga in på facebook och se om det hänt ngt nytt!

Vi hörs! <3

Här är maräng jorbgubb daim tårtan vi gjorde på HK:n  

SVIIN GOD!!! :)


The way we are :)

Heeejsan! :)

Nu sitter jag här med mamma och micke i köket, dom ska tydligen bada någon tårta ^^ Den första tårtan dom gjorde blev bara typ kladdig så de fick göra om.. Aja, idag så har jag varit ute med dom vanliga alltså Jossan Th och Max.. Och ja, man kan ju säga att det var max som hade allra roligast av oss idag x) Haha, ska inte gå in så mkt på det men kul hade han iaf ;) Lite tidigare så hade vi varit i gve och varit på jakt efter det som jag inte vågade säga till Max och Th, men egentligen så vare ju ingenting spec ^^

Nåja, jag slänger in några bilder från dagen som alltid annars :)

KRAAM! :D

Efter skolan idag :)


Jossan kan vara så normal när hon äter glass? ;)



Sött!


Haha, den bilden bjuder jag på X) (på mig asså)


Galningarna ;D (Blid snodd från www.jjoosefinalatalo.blogg.se)


April 22, 2010

Sitter nu hos Josefin och idag hade jag bara en kvarts lektion hehe ^^ Jag råkade försova mig (typiskt jag) och när jag kom till skolan så var det bara en kvart av lektionen kvar :) Nåja, sen fick vi reda på att vi inte hade ngn matte så det var ju jävligt skönt också :) Sen tog vi 09.32 bussen till gve för att åka runt asså tbx till mbgt, och ja, det är väll det enda som har hänt hittills ;)

Jag tar och tittar igenom Jossans bilder en snabbis och kollar om jag hittar några :P

Puss!<3

Praoen på blåforell :)


Jag och mitt gula hår x)


Jossan och Th i sommar :)


Every Beginnig Has An End.

Hejhej, har just tittat på Andra Avenyn och guuud så bekymmrad jag blev.. :/
För några timmar sen var jag med max Josefin o Th i mbgt och satt utanför pressis och gick runt lite här och var ^^ Också när jag kommer hem och ska just gå in på gården så får jag syn på en ren som står mitt på vägen utanför vårat hus, haha :) Jag blev lite rädd först det kan jag erkänna¨, fast det typ bara var en liten ren.. men de var nog renen som vart räddast ^^

Imorgon så börjar jag skolan klockan 09.00 eller 11.00, jag måste ringa till min handledare på morgonen och fråga om jag behöver komma på livsviktigt för annars har jag en stor håltimma och sedan matte. Har bara en/två lektioner imorn :D

Juste, jag har ju fixat på min blogg också.. Jag ska göra några mer ändringar på den kanske så den blir lite ljusare eller nått :)

Nå nu ska jag gå och sooova så jag orkar upp imorn,,

God natt!! :)

      Min fläta      Ny bikini o trosor  Max rita på mig -.-


Här springer renen ^^


Todaaay! :)

Nu sitter jag här med en Fanta exotic.. egentligen får jag inte dricka dricka men eftersom pappa beställde pizza så gåre nog bra, eller hur Jossan? X) Aja, idag så händer väll inte särskilt mycket ska ta det luuungt och bara slappa :) Imorn och på fredag så har jag ju bara två lektioner och slutar 12.00 :D Yaay!

Jag håller på att vänta på min mamii som ska komma med mina saker som jag lagt undan på lindex och de kläder som jag beställt från Ellos, <-- tror jag det var?? ^^  Japp, och igår så beställde jag ju mina saker som jag ville ha, och guuud så nöjd jag är över de. Men jag skulle ju självklart villja ha mer saker men jag blev snålis också måste jag ju spara lite också :)

På lördag drar jag, Jossan lille bror, mamma och micke till Finland och Happaranda. Det ska bli skiiit kul, det finns ju typ ett stort shopping center där i Finland som heter typ "Rajjala" eller nått :)

Nuu kommer min mamma så jag måste smita lite..

Hejdå! :)

One time of my life :)

Hejhej!!

Idag har var jag ju på stan med Josefin men tyvärr så blev det inget köpt utan jag fick lägga undan det jag skulle ha ist. Det hade blivit något fel med internet och bla bla bla, iaf så gick det inte att få in några pengar på kortet..
Så imorgon far jag eventuellt med Josefin ,efter hon har varit på sin konfa, och köper det jag lagt undan :P Jag la undan ett fint halsband, en ögonfransböjare och ett par jeans leggins ^^ men det blir nog säkert att köpa lite mer saker också :) Också hojja, jag har råkat få ett brännmäcke på foten imorse.. Jag lämnade min vågtång var på också skulle jag gå till toan för att borsta tänderna, och just när jag ska gå ut från dörren så trampar jag på den!! Aj,aj,aj.. bara så typiskt miig! :(

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan beställa kläderna från Gina Tricot :)

Fiiiint väder idag, love it!!! :D


(Hade ingen bild på ögonfransböjaren)



Voooops! :)

Ojdå, jag glömde säga.. Imorn så far jag och Jossan på stan och ska köpa en massa fina saker :) Vi har ju bara två lektioner, So och Gympa.. Vooops! måste packa gympa klädrna kom jag på nu.. Men jag skriver inlägg imorgon och lägger ut bilder på vad jag har köpt ^^

NattiNatti!! <33

Glassiga Glasskriget!! x)

Tjoho!!

Ja asså, vart ska man börja.. x) Jag Jossan Th och Max åkte till Coop för att vi inte hade någonting att göra och när jag kom in dit såg jag mamma och Micke stå och köa, utav dom fick jag 15:- så jag kunde gå och köpa en mjukglass på Frasses. Sen efter de gick vi ut och satte oss på en bänk i solen utanför frasses och när jag sitter där och äter min glass i lugn och ro så vill Th smaka på glassen. Jag gav honom lite glass på en sked och tröök sedan upp den i ansiktet på han. Haha, han blev skiit sur xD Aja, och sen när jag sätter mig ner igen så börjar jag fantisera om att jag skulle trycka upp glassen i Max ansikte men just då så tröck han upp den i mitt ist!!! Jag blev jävligt förbannad och gick runt med glassen i handen och försökte trycka den i hans face men det gick fan inte x) Ja, sen så flög ju glassen åt h*vete och det blev världens kriig (a) X) Allting slutade med att jag fick glass på kläderna, glass på skorna, glass på händerna och GLASS I HÅRET!!! xD Aja, det gjorde ingenting, vi hade jävligt kul iaf :)

Fighten..






Hämtar snö






Min jacka




Här landade glassen x)


Är på G! :D

Heeej!!

Nu skart ska jag ut med Jossan Th & Max och vi ska.. hm.. tror att vi ska till gve men jag är inte säker :) Aja vi hamnar vart vi hamnar.. ;) Jag knäpper lite nya bilder om det händer ngt nytt galet.

Pözz!! :)


En galen Annie? x)
 

Lite Frågor och Svar ^^

 SENASTE:
Dryck: LOKA Päron :)
Telefonsamtalet: Pappa

SMS: Frida Forsberg
Sång du lyssnade på: The Black Eyed
Gången du grät: Hm, minns inte :P 

HAR DU NÅGONSIN:
"Dejtat" någon två gånger:  Nä
Har någon varit otrogen mot dig: Ja
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Nej
Varit deprimerad: Mjo
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja xD

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: svart
färg 2: rosa
färg 3: Lila

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Mmm
Skrattat så att du har börjat gråta: Jaa
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja <3
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Pussat :)

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Dom flesta :)
Hur många barn vill du ha: 1-2.
Har du några husdjur: Ja, tova! :)
Vill du ändra ditt namn: Nä
Vad gjorde du under din förra födelsedag:  Sov själva på granbacka och ja.. ^^
Vilken tid vaknade du idag: ca 06.45
Vad gjorde du igår runt midnatt: Dator :)
Någonting som du längtar till: SOMMAR! :D
Senaste gången du träffade din pappa: Nyss
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns en sak..
Vad lyssnar du på just nu: Ingenting
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaaa hahah XD
Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting typ :)

OM DIG:
Vad är ditt namn: Angelika
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Jungfru
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Tallbackaskolan
Gymnasie: Välkomma tror ja :)
Högskola: ? :S
Hårfärg: Blont :)
Långt eller kort: Mellan ^^
Längd: 166cm
Vad gillar du gällande dig själv: Vet inte..
Piercings: Naveln, öronen ;)
Tattoos: Nejnej
Höger eller vänster: Höger


DIN FÖRSTA:
Operation: Har inte gjort ngn
Piercing: Öronen
Tatueringen: Ingen
Bästa vän: Hanna :)
Sporten du spelade: Brottning x)
Husdjur: Råttor ^^
Vaccination du minns: Hur ska jag veta x)
Konsert: Lena Ph, hah ^^
Förälskelse: Skämmigt ^^
Alkohol du drack: Cider tror ja :P

JUST NU:
Äter du: Inget alls
Dricker du: Ingenting
Är du på väg att: Skriva
Lyssnar du på: Ingenting
Väntar du på: Maat!


DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Jodå :)
Vill du gifta dig: Vet inte.
Karriär i åtanke: Ingen anaing


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögonen.. ^^
Kramar eller pussar: Båda :)
Kortare eller längre: Längre
Yngre eller äldre: Äldre
Romantisk eller spontan: Hm, både och tror ja :P
Snygg mage eller snygga armar: Spelar inge roll.
Tatueringar eller piercingar: Piercingar
Känslig eller inte: Sött med känslor ^^
Ragg eller förhållande: Förhållande 
Bråkstake eller tveksam: Inget.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Nä.
Gjort något sjukt spontant: Ja x)
Tappat glasögon eller linser: Nej
Haft sex på första "dejten": Nej
Krossat någons hjärta: Kanske..
Har någon krossat ditt hjärta: Ja
Har du blivit arresterad: Nej
Dissat någon: Mmm
Gråtit när någon dött: Jaaa!! :(
Gillat din killkompis (mer än som vän): Mm

TROR DU PÅ:
Dig själv: Mjaa
Mirakel: Ne
Kärlek vid första ögonkastet: Ne
Himlen: Ne
Tomten: Ne
Att kyssas på första dejten: Ja
Änglar: Ne

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: De ni ^^
Att posta det här är din 100 sanning: Ja

Everyday is so wonderful! <3

Nu är det kväll och klockan är snart 23.00, jag har varit ute med dom vanliga och har haft skit skoj percis som vanligt :) Jepp, och imorn är det skola huhu :(.. men på Tisdag så får vi sovmorgon till 11.00 och en stor håltimma eftersom alla svenska och eneglska lärare har nationellaprov med alla 9orna.. SKÖNT!! :D
Aja, två lektioner imorn och sluta klockan 12 det ska jag nog klara av! :)
Nu snart ska jag gå och sussa och för jag börjar bli ganska så sömnig och ska upp tidigt imorn..

Sov sött! <3


Söööndag ;)

Tjeena :)

Har städat färdigt hos pappa nu!! shit vad jobbit det var men jag är jävligt glad att det är gjort. Nu kommer jag att få 500:- som jag ska beställa kläder för blandannat :)

Gårdagen blev skit skoj!! Det var jag Josefin Th och Max som var ute i farten, Th och max har blandannat suttit i en låda.. Hehe låter kanske weird men sant! ;) Jepp, vi gjorde en massa konstiga och kanske galna saker igår och det var verkligen skit kul.. TACK för en sjukt rolig kväll!! ;D




(Dålig bild) Här inne satt Max x)


Skinnjackan jag hade igår :)

Puss Hej! / A <3

Blaahaa

Kom just hem från att ha varit ute med en folk och haft det skiit kul :) Vi har varit lite överallt både i gve och i mbgt ^^ Nåja, imorn så ska jag iaf fara till min pappa och städa som sagt..

Nu ska jag sätta på en film tror ja.

Hejdåå! /A<3

Lägger in bilder sen :)


17 April :)

Halluu!! :)

Nu sitter jag och jossan har kom just in, jag var ner till syrran och testade ett par jeans från nelly som blivit för småa för henne men tyvärr så passade dom inte :( Jaja, jag ska ändå beställa nya kläder från gina på tisdag när jag får mitt barnbidrag också ska jag dessutom fösöka att städa färdigt hos min pappa så jag går dit på söndag tror jag :P

Nu ikväll blir det nog att vara med en massa personer!

Cia! / A<3

Det är en häääärlig dag!! :)

Hallojj! :)

Jag kom nyss hem, och klantig som har var så glömde jag att trycka på knappen i bussen så jag fick åka en hållplats till :S Ja, tur som det var så satt Max på bussen och körde hem mig med moppen! :D Det hade varit jävligt kallt att gå hem för jag hade bara skinn jacka på mig ^^ Nå ja, TACK till max iaf!! :)

På morgonen idag så var jag lika trött som alltid, och jag hade dessutom planerat att ta bussen till skolan som gick 07.30. Nu blev ju inte det direkt som jag tänkte för pappa körde mig ist annars hade jag aldrig hunnit duscha, sminka mig, borstat tänderna eller nånting!! Jag vaknade 20 över 7 ^^ hihi, tur att man har en så snäll pappa <3

Efter skolan for jag hem till jossan en sväng med vi tog sedan bussen till mamma. Jag har också hunnit med att dammtorka lite hos pappa :) ett STORT + till det ;)

Pusspuss!!

Färska jordgubbar med glass, första gången i år! :)

Mot PAPPA! =)

Nu drar jag till pappsen för att städa och tjärna money!! :D

Puss!!

Svar..

Från: Josefin
Försov du dig? XD

Svar: Jo på morgonen, så jag hann typ ingenting.. Till skolan kom jag i tid :)


Tröttiis ;D

Har nyss kommit hem från skolan, sköööönt!! Jag har varit jätte trött hela dagen i skolan och på morgonen försova jag mig.. INTE BRA! Nä nu måste jag nog ta och börja skärpa mig och kliva upp i tid ist :)

Imorn så är det fredag och har bara tre lektioner Hk, Eng & Bild sen drar jag med Josefin någonstans. Egentligen så ska jag hem till pappa och städa hans hus nu men det får ta och bli lite senare, jag är så jäkla trött nu så jag får ta och dricka lite kaffe x)

Jag tycker att jag har förändrats ganska mycket sen 7:an ^^
(Dåliga bilder)

 
7:an                   8:an

Hejsvejs! / A <3


RUBRIK! x)

Nu är det onsdaag och hela två dagar kvar sedan helg!! :D Jag hoppas ngt roligt inträffar men man får se vad som händer och sker. Idag har jag varit med Th J å M och var ute på stan i mbgt.. Det var varmt under dagen men blev jävligt kallt senare på kvällen :S Hojja vad jag hatar kylan här i gällivare!! :(

20/4 ska jag på stan med J & köpa det här:

* Blondering
* Ögonfransböjare
* Jeansleggins
* Halsband
* Smink
* Hårsnoddar


& jag ska även beställa kläder från www.GinaTricot.se :)

Ska försöka göra en bättre uttdatering..

Puss! // Annie<33


Kalix :)

Nu sitter vi i kalix och tittar tv, jag och josefin har varit själva här senn Söndag (när pappa & lillebror for hem).. Dom kommer tbx på Fredag och då kommer även Janina och Tova :D
Nåja, nu ska jag ta nånting gott att dricka ^^

Tjigeling!! :)

Bilder från kalix:

Isen på frevisören


Bryggan


Mycket vatten på isen =S


Vi hade en liten "läger eld" utanför stugan ^^


Josefiiin!! :)


Lilla jag utan smink :S


Vi satt ute i solen och åt apelsiner =)


...


Jag själv igen, osminkad och jävlig x)

RSS 2.0