I brist på annat..

Sitter här i stugan och har så jääävla lite att göra så det är sjukt! Har iaf bakat idag lite idag i brist på annat och dom blev faktiskt skit goda! :) Och nu är det lite ändrade planer, jag far alltså inte till piteå imorgon utan jag far på torsdag istället eftersom det skulle vara jätte bra väder imorgon och pappa ville fara ut till nån bad ö med båten :) Lite trist att kanske sitta i en bil i och sedan gå inne på en massa affärer när det är strålande sol och bra väder ute ;)

Så här ser min vecka ut!

Onsdag: Badön med båten.
Torsdag: Shopping Luleå sen Piteå.
Fredag: Jossan kommer, PDOL.
Lördag: Shopping, PDOL.
Söndag: Åker hem.
Måndag: Är i Malmberget.
Tisdag: Åker till Kalix igen.





Kalix imorgon då! :)

Okeeej, så här är det, jag jag sommarlov och har inte tid att tänka på att blogga hela tiden därför skriver jag typ aldrig :)

Imorgon så draaar jag till Kalix och ska va där borta tills på onsdag för då drar jag till luleå och shoppar lite och efter det far jag till piteåå! ;) Känns skönt att komma bort från Gällivare en stund samtidigt som jag vill vara hemma med mitt ♥ :/ Nåja, han kommer ju till piteå på onsdag tror ja så då får jag träffa han då + att det är pdol i heeelg :D haha satan vad jag tjatar om det ^^ men det är synd att Jossan börjar jobba den här veckan som kommer för vi missar ju att gå på pdol på tosdag så vi kan bara gå på fredag och lördag.. men det är okej ändå, bättre än ingen dag alls :)

Dagen idag har annars varit lugn, har inte gjort nånting speciellt har hunnit städa klart hos pappa, färgat utväxten, varit i gällivare och varit hos savvo med sebbe ett tag :) Känner att jag vill ta ett bad just nu faktiskt.. fast måste nog sova istället så jag orkar upp, om jag kan sova dvs..





Men rubriiiik.... -.-

Heeej!

Sitter hos papa och chillar lite med Josefin som tittar titanic.. hon är helt besatt X) haha nejmen, hon har sett den typ 50 gånger redan ;) Känns så skönt att vara ensam hemma, har lyckats övertala mamma om att jag skulle få vara ensam hemma hos pappa den här veckan men skulle sova nån dag hos min syster också.
Det är helt sjuukt vad tiden bara rinner förbi, halva sommarlovet ju har gått :o Och den här sommarn har det som inte varit någonting jag sett framemot att göra som ex. förra året så for jag ju utomlands åde :) men längtar faktiskt till en sak och det är ju Piteå Dansar Och Ler!!! Ååå nästa helg är det juu och kommer va peppad som fan! Wiiie :D

Hahah jag kanske tjatar lite mycket om pdol men det är just för att jag har sett fram emot det sen redan i december XD haha!

Nä nu ska jag försöka prata lite med Jossan om hon nu inte är allt för insatt i filmen! :) 
 
PUSS!

Sommar!

Aa nu äre ju drygt 3 veckor sen jag skrev sist så det är väl dags att börja skriva lite igen då! :)
Hittills har mitt sommarlov varit kul och det kan bara bli bättre! Har fått många minnen som jag kommer att minnas även om sommarlovet bara varat i typ en månad ;) Just ju längtar jag bara tills hjärtat kommer hem också längtar jag så sjuuukt mycket till PDOL! Det kommer bli GRYMT!! :D

Älskar att ha sommarlov helt enkelt! ;)

Äh, slänger in bilder istället!







RSS 2.0