Hett!!! :(

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit i Gällivare på stan en sväng efter skolan :) Har jätte ont i huvudet och det beror nog på att det är så jävla varmt i mitt rum solen lyser ju hela tiden in i rummet eftersom jag har två fönster precis där vart solen håller till :( Det blir alltid lika kokhett här inne, helst på
sommaren hoja! :S Nå nu ska man ju inte klaga på att det är varmt eftersom jag nyss klagade på att det var iskallt ;) haha

Nu ska jag titta på facebook en sväng ;)


Jävla H&M!

Är hemma hos mamma nu, jag kom egentligen hit föt att titta om det var mina grejor som hade kommit från H&M men inte vare ju det :/ Hoja vad jag tycker allting ska gå så sakta när man beställer från H&M :o Det står typ "3-4 dagars levereringstid" och det har ju förfan gått två veckor snart!!

Haha men skit samma ;) idag blir det bara att det det lugnt och bara va hemma :) Tänkte göra klart lite skolarbeten som jag ligger lite efter med.. hihi ^^

En bild på lilla sötnosen Dewin :)


JAG ÄR MOSTER IGEN!

HEEEJ! :D

Är så jävla glad så det går inte att beskriva, idag blev jag moster åt en liten pojke vid namn Dewin.. Så gulligt! :D Dewin föddes klockan 20.30 och vägde ‎4185gram så det är ingen liten grabb det inte ;) Nu längtar jag bara efter att få träffa mitt efterlängtade systerbarn!! :)


Wiiihoo... fast ne.

Tjenare bloggen, en tag sen jag skrev men.. äh skit samma ;)

Funderar här över vad jag ska göra idag det känns inte som att jag har lust med att gå ut så jag tror jag skiter i det, men vad ska jag då göra? :/ Hoja, känner verkligen inte för att fara till Gällivare idag och sitta och hänga där det kommer jag ju ändå göra hela helgen nu när det är marknad så OCH jag har gjort det hela veckan nu. Man funderar ju över vad allt annat folk gör om dagarna, jag menar vi bor ju i Gällivare, världens kanske mest tråkigaste håla.. Finns inte mycket man jag göra här lixom.

Också vill ha sommar, jag är trött på snön å kylan :( Ungefär tre månader kvar till sommarlovet.. fyfan va lång tid allting ska ta!


Uuuuusch skola..

Faan va trött jag var i morse helt sjukt! Måste gå och lägga mig tidigare idag :S Har också haft ont i huvet halva dagen idag, fyfan.. Idag blire att kanske fara till Gällivare med Josefin om hon orkar åde, sen får vi se vad som händer jag orkar bara inte sitta hemma å dega idag ;)


Kanske borde skaffa glasögon? :D

Vart tog sportlovet vägen?!?!

Lovet har gått svin fort och jag har ju inte hunnit med ett skit ju! :( Eller jo det har jag visst, men det känns som att hela lovet har bara varit en vanlign lite helg. Alltig går så fort, skola redan imorgon och hur ska det gå att kliva upp? Död som vanligt och få spriga till bussen det brukar ju vara så.. Längtar redan till nästa helg!

Nu ska jag packa dom där jävla gympa kläderna!!!!
Är så jävla irriterad över att vi måste ha gympa klockan 8 på måndag morgon, ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
... också har jag missat Big Brother, jävla skit!

GODNATT! -.-


Äntligen kan sverige rösta!

Eric Saade vann hela skiten i melodifestivalen och det tycke jag var jävligt bra! :D Nu kan kanske Sverige ha en bra chans att vinna i Eurovision Song Contest, hoppas Sverige vinner nu!! :)

Dom jag höll på var faktiskt Eric Saade, Danny och The moniker!
Alltså dom som blev 1:a, 2:a & 3:a :)



White Party och ute med skotern! :)

Imorse vaknade jag av att solen lyste in i mitt rum och jag får alltid lika bra känsla av att vakna till det, så borde man bli väckt varje morgon ju! :) Vid 11 tiden for vi ut och körde lite skoter och grillade lite korv med pappa Janina Jonas och lillebror. Det blir säkert att fara ut imorgon också om det inte blir dåligt väder ;) Till hösten ska jag nog ta skoter kortet det är så synd att jag fyller år så sent då hade jag ju kunnat ta det redan nu :(

Btw, igår så var jag med Julia och Matilda på White Party och det var faktiskt riktigt kul till en början, sen så vart jag så jävla trött så jag tog min jacka och gick hem + att pappa hade sagt att jag skulle komma hem lite tidigare åde :)

Hm.. funderar på om jag is gå ut nå mer idag, känner mig ganska trött och sliten av att ha varit ut me skoter och har gått ut med Tova en bit också. Kanske blir att stanna hemma och bara ta det lite lugnt :)

Slänger in nån bild från igår och idag.








Big Brother 2011

Sitter här och bara väntar på att klockan ska bli 22.00 för då börjar ju nämligen mitt favorit program, Big Brother! :D Jag minns så väl när jag satt med mamma och store syster och kollade på det programet år 2006 då var jag typ 10 år gammal eller nått, shit vad vad jag tycke den var bra! Kollar den varje dag för det är så spännande med allt bråk och hur alla kan leva tillsammans i ett enda hus osv.. :) Det är nog ett av mina bästa, roligaste och underhållande tv program jag någonsin sett, haha! :) Hoppas att Big Brother går nästa år igen!


Ut me skotern ;)

Har varit ute me skoter en sväng, jääävligt kul vare! ;) Blir säkert att fara ut till helgen också. Trodde det skulle vara kallare ute än vad det egentligen var men det var rätt så varmt ändå :) Hoppas nu att värdet blir bra till helgen!!!

Nu ska jag ta och börja motera ner mitt skåp i mitt rum också ska jag försöka hinna med att städa lite också :p

HARE GÖTT! ;)






Haha smart som jag var så knäppte jag ingen bild på skotern, men här är en bild iaf :)


Nya skoterstället :)

Klänningen jag beställde men som var för stor :(



Alltig har förändrats, men du finns kvar..

Älskar låten! ♥

7 Mars 2011

Dagen har varit helt okej idag faktiskt, bra väder, bra humör och ja :) Jag och Jossan tog iaf 13 bussen till Gällivare och köpte lite små saker och satt oss ute i solen en stund. Sedan tog vi bussen till coop och jag åt lite käk på frasses ;) Ja och efter det så har det väll bara rullat på som vanligt vi for hem en sväng och på kvällen tog vi bussen till gve och tog 21 bussen hem :)

Imorn blir det att gå upp tidigt för ska iväg på morgonen och sola med Jossan och kanske ta en fika också ;) FAN nu kom jag på att jag har missat Big Brother! SKIT OCKSÅ :( Får se reprisen sen.. om jag orkar :)

Puss och Godnatt iallafall ♥




Bantningscolan Jossan köpte, fyyyfan va äcklig det var! :o




Slöö söndag som vanligt eller vad? ;)

Hej..

sitter uppe ännu och funderar på om jag ska gå och sova eller om jag ska se Big Brother som går i repris klockan 01.00? Dagen har varit ganska slöig men ändå kul, har varit med lite folk i Gällivare och bara för att vi inte hade nånting att göra och alla ställen i Gällivare var stängda så vi fick för oss att gå till sjukhuset :o Fråga mig inte va fan vi skulle dit å göra men vi hamnade dit iaf ;) När vi kom fram så skulle ju såklaaaaart dörrarna va stängda! Så vi satt där utanför och väntade på att tiden skulle gå helt enkelt, kul.. Tur var det ju att någon öppnade dörrarna så vi fick komma in och värma oss och vänta på bussen :)


Just nu :)

Godnatt & Sov gött <3

Memories for life <3


Drygt ett år sedan nu :)


Hahah vi for efter skolan och åt bulla och drack LOKA :D


I moskojärvi :)


Steeek B-) En jävligt varm dag i början på Maj nångång :)


Hahahha, Jag och Jossan satt och väntade på fel avdelning på flygplatsen i Stockholm ;)


I luleå, sliiten och jävligt trött ;)


Hos Josef! :D

Heiiii :D

Är Jossan som just nu sitter och käkar lite food och själv sitter jag här framför datorn och försöker hitta på nånting att göra.. Egentligen kanske jag borde plugga lite mer på So men det känns som att jag kan det mesta redan ;) Vill ju inte ha ett till omprov i so, det skulle va grymt jobbigt -.- Jaa nu är det bara en skoldag kvar, FYFAN vad skönt det ska bli med sportlov asså! :D Är så jävla trött på skolan så det finns inte, haha :) Ska ta vara på tiden som sagt och inte sova bort dagarna som jag brukar gör i vanliga fall, höhö ^^

Nu kom Josef tillbaka så nu ska vi ta och titta vänner och tjocks oss med risen och RedBull ;)


I love this weather! <3

TJENARE :D

Ligger hemma och  bara tare lugnt det har varit jääävligt jobbig dag idag, har gått skola till klockan 4 -.- Mina ögon ville bara gå igen på dom sista lektionerna vi hade, fan vad jag hatar onsdagar! :( Särskilt so lektionerna som är typ 2 timmar lång man somnar ju dit tillslut! Nu känns det skönt att man verkligen klarade av en hel förjävla jobbig skoldag ;)

Juste idag ska jag beställa klänningen till skolavslutningen :D Slänger in en bild på den sen nångång, den är riktigt fiiin! :) Hade behövt beställa balklänningen snart också jag har hittat en klänning som jag tror skulle passa mig så det blir nog att beställa den också snart ;)

Nä nu ska jag nog gå dit ner och ta min älskade coca cola från kylen :D


RSS 2.0