Jag är GLAD idag!!! =D


Jag är på riktigt riktigt BRA humör just nu!! Det känns som om jag är den lyckligaste fjortonåringen i hela världen :D Idag har jag pluggat HK och matte (boring), och jag så lättad och glad över att jag satt mig ner och pluggade på riktigt mycket, hojja!!! ;D Efter jag pluggat så tittade jag lite på Nelly.com och hittade en massa fina kläder, skor och Accesoarer <-- stavning? ^^

Jag slänger in lite bilder på vad jag hittat:
 







Tidsbrist :/

Hallååe!

Det har inte blivit så mkt bloggande på sista tiden pga att jag inte haft så mkt tid till det.. :/ Men nu ligger jag här och känns som om jag har all tid i världen men så är det ju såklart inte. Imorgon är det skola igen och jag har en massa prov och läxor som MÅSTE göras i veckan.. Jag vill helst inte göra det efter påsklovet för då har man ju kanske glömt bort det mesta. Jaja, det ska nog gå bra, det får bli hårdträning imorgon :)

Förresten, Grattis till mina småbröder i efterskott :) 


 Alexander 9år 25/3                          
 

Emil 5år 19/3


Ciao! / A<3

Hemmakväll med Josefin =)

Hejsan, nu är det fredag och det har blivit en hemmakväll med Josefin, hon hade jätte ont i magen så vi kunde inte göra så mycket annat än att titta på Lets Dance & lite annat på tv. Nåja, imorgon så kommer vi säkert hitta på en massa annat roligt! :) Hoppas att hon inte har blivit magsjuk eller någonting, hojja vad jag lider med en när nån annan mår dålig.. :( Just nu sover hon, hehe. Jag ska nog också gå och sova snart jag känner mig lite sömnig jag också ^^

Imorgon lägger jag upp bilder på vad jag gjort under daggen.. ;)

Puss & Go natt <3



JAG FATTAR INTE HUR WILLY KUNDE GÅ VIDARE!!?? :O



Längtar så jag håller på att spricka! =D

Hej!

Har varit i skolan idag och i morgon är det FREEEEDAG!!! :D Jossan sover över hos mig i helg så vi kommer nog att ha en rätt så galen helg! Vi ska hitta på en massa skoj! ;)
Nu ska jag gå titta på folket gör där nere,

Ciao!!! <3


(Gammal bild)

11 Mars 2010, fortfarande sjuk ;/

Har just varit och tvättat bort sminket och borstat tändera och ska snart gå och sussa :) 
Jag är fortfarande sjuk men det har blivit bättre eftersom jag har tagit allergitabletter som skulle hjälpa mot rinnande näsa och ögon. Jag ska jag nog till skolan imorgon, jag har SO prov som måste göras och jag vill helst inte göra provet på omprovs tid. Jag har suttit och pluggat i ca 2 timmar idag och det känns som om jag kan det nu :) Hoppas att jag får ett någolunda bra resultat men jag vill ju såklart ha det bästa! (;

Nåja, jag slänger in ett par bilder:

 
Kaffe :)            En sjuk Angelika :(


En kopp kaffe, mobiltelefon & Papper på papper...




Längtan <3

Nu halvligger jag i sängen men datorn på benen snuvig som tusan med rinnande ögon, inte alls roligt :( Jag hoppas jag blir frisk imorgon men till skolan kan jag då inte gå. Vi ska ha frilovsdag på dundret och jag vill inte riskera att bli ännu sjukare än vad jag redan är så jag tar och skippar det. Fast det hade ju inte varit så dumt att åka upp dit och kanske åka slalom eller pulka, vilken otur att man är sjuk.. Nåja, det får bli någon annan gång, i påsk kanske :)

För en stund sedan satt jag och tittade igenom mina bilder på bilddagboken.se och när jag kom till Juni, Juli & Augusti så kom längtan, SOMMAR! <3 Guuuud vad jag längtaar!! :D

Nu ska jag ta och kika på tv
Puss!

Sommar 2009

   

Före och efter bilder på håret kommer senare..


3 Mars 2010

Sitter nu med en blondering i håret, jag är så nyfiken på om det blir ljusare eller inte :) *Hoppas Hoppas* Nu ska jag gå upp och duscha, lägger inte före och efter bilder snart.. :)

2 Mars 2010

Just nu sitter jag här och försöker hitta lite bra låtar, och jag har hittat en som jag gillar faktist! :) Rihanna - Rude Boy. Den kanske inte så så jätte jätte ny, men den är bra och det är det som är tanken!

Idag så har jag varit på bio, UPP hette den. Den var barnsligt rolig och jätte söt, jag kanske är helt barnslig  som ser sånna filmer men aja :)
Senare på kvällen var jag ute men min kompisar på stacken och gjorde en massa roliga grejor :) I morgon ska jag dit igen men på dagen blir det fara på stan med Jossan.

Nu ska jag titta lite på Facebook,
Puzz & Hej!


En bild på mig, Jossan & Th för någon dag sen :)


Hos min mami! :D

Hej, nu sitter jag här uppe på min brors dator. Hur det kommer sig vet jag inte men jag sitter här ändå :) Snart ska jag fara till min pappa och hämta mina saker, t.ex datan, silvershampoo, plattång, vågtång m.m. Det är alltid så besvärligt när man är ett skildsmässobarn att alltid behöva hämta sina saker fram och tillbaka hela tiden, men aja, det går bra ändå ;)
Alldeles snart kommer ju min Josefin också, hon och jag ska vara med en massa människor, men vilka säger jag inte ^^ *busigt*

Nu ska jag gå och se vad folket gör där nere!
Hejdå! :)

1 mars 2010

Jag håller på att fixa min blogg design men jag har ännu inte kommit så långt, jag ska försöka jobba på det senare :) Klockan börjar bli alldeles för mycket den är snart 02.10 så jag tror jag ska gå och sussa nu.

Puss & go natt! <3


RSS 2.0