Ni gjorde min kväll ♥

Tjeena!

Min kväll blev lyckad och hade det sjukt kul med mina bästa!
Imorn blir det att fara till Kalix och det ska bli ganska så skönt ändå att få komma bort från samma gamla ställe som Gällivare ändå :) Brukar verkligen hata att fara till sugan och sitta där och vill helst va hemma, men egentligen.. hemma hinner man ju vara? Ska bara vara borta tre korta dagar så det ska nog gå helt okej ändå! Sen när jag kommer hem börjar skolan igen, fyyfan.. :/ Önskar man hade påsklov längre.

Kaaanske borde ta å sova nu? Klockan börjar närma sig 4, men så gåre när man vänder på dygnet! ;)

Puss, kram å Godnatt!


För precis ett år sen, DÅTID :)


NUTID :)

Ingen större förändring?

Om man är en klant så är man! ;)

Tjenare!

Ligger i min säng och har sjuuukt ont i mitt ben :( Jag halkade i backen och skrapade upp ett sår när jag skulle springa till bussen i morse, typiskt mig! Tur att jag hann med bussen iaf annars hade jag missat na-provet ;) Fast provet gick ju som det gick jag det kändes som att det gick skit dåligt x) Är helt värdelös på engelska om jag ska vara helt ärlig + att jag hatar det också :)

Nu är det bara imorgon kvar i skolan och sen laponia på kvällen sen får vi LOV, fyyy va skönt det ska bli! :D Åker ju med mamma över dan till Luleå å shoppar på Lördag så det ska nog också bli skönt och roligt att få komma i väg från Gällivare ett tag :)

ska testa spela lite gitarr nu ;)


Inte så stort, men det gör ont som fan!! :o


Nya kilklackarna :)


Gulligt värre :)

Snart godnatt! ;)

Hej, ligger vaken här i min säng och är egentligen skit trött och ska nog ta å sova nu egentligen men jag tänkte att jag skriver ett litet inlägg innan :) Idag hare ju varit grymt bra väder och jätte bra väder ute och det märks att sommaren börja komma närmare och närmare ;) Har suttit ute i solen för det mesta idag, eller i skolan iaf när man inte haft några lektioner, riiiktigt jävla sköönt! Ikväll var jag även ute i Gällivare och träffade på lite folk och det var faktikst ganska kul ändå :) Eller ja kanske inte när som kastade snöbollar på mig -.- men annars vare helt okej :D Roligare än det brukar vara i stan!

Nu har vi bara tre skoldagar kvar sen är det påsklov för mig och alla andra som går på tallis :D Vi har ju laponia på torsdag å får ledigt på fredag, sköönt om inte annat ;)

Nä nu fan går jag å sover så inte Jossan blir så sur imorn om jag råkar försova mig (A) ;)

Godnatt!


Smörgåstårta och tatuering :)

Sitter hemma hos mamma och har hjälpt till att fixa smörgåstårtan som vi ska ha imorn eftersom att mina kusiner ska komma å "fira" Alles födelsedag :) Jag har lite dåligt samvete över att jag inte har varit ut överhuvutaget idag, det har varit klarblå himmel med strålande sol med över 10+ grader.. men samtidigt så vet jag inte riktigt vad jag skulle ut å göra? Äh man får hoppas på att det är likadant väder imorgon som det var idag :)

Har också tittat på lite tatueringar på inernet idag och har hittat en liten text som jag verkligen fastnade för. Ska försöka övertala mamma och pappa om att jag får göra den och eftersom min storesyrra fick göra när hon var 15år så borde jag väll få göra det också? Jag är ju snart 16 ju! :) Nåja, hade tänk att stoppa den på nacken eller bakom örat.. vet inte vad som blir bäst.





9 April

Heej sitter här hos Jossan å väntar på att maten ska bli klar, är sviiiin hungrig :o
Ikväll blire bara att tare lugnt och kanske ta å färga min fula utväxt, men det är ju bara om Nattis orkar då :) Kanske åker förbi där så får man se lilla Dewin också ;)

Nu blire maat :D

Jag vet att jag är dålig på att skriva, jag veeet :)

Idaaag så har vi haft "Tallbacka loppet" och man fick välja på om man skulle promenera till mbgt och tbx eller åka skidor, å eftersom jag har inte åkt skidor sen typ 5:an så valde jag att gå ist ;) Att gå till mbgt gick seeegt som fan och man blev skit trött men tillbaka vägen gick jävligt bra faktiskt :D Brukar hata att promenara egentligen men den här gången gick det helt okej! 

Aa just nu så håller jag på att försöka göra en äppelpaj, haha :) Får se hur det går om den blir god eller inte, eller om jag kanske startar en brand i halva köket ;)
haha nåja, har ju iaf VG i HK så är ganska medveten om vad jag håller på med :)

Fyfan så skönt att vi bara har 3 skoldagar nästa vecka :D På Torsdag ska vi hålla på med laponia hela dagen och på fredag får vi ledigt! Och efter den veckan så är det bara en skolvecka kvar sen får vi påsklov, shit va tiden går fort.. snart är det ju sommarlov också :o




RSS 2.0