trött.nu

Hatar att vara trött hela dagarna, också kan jag ändå inte somna om jag skulle försöka sova :/ Var tvungen att gå hem dom sista timmarna från fordons idag för att jag var så trött och fick huvudvärk osv.. ingen idé att försöka sitta i skolan då, skulle ändå ha slutat med att jag somna. Gick iallafall på traktorkursen som bara var en timma , fyfan vad jag vill ha epa nu! Särskilt nu när det är så kallt ute och på morgonen när man måse stå å vänta på bussen, också när den väl har kommit efter att ha varit 5 minuter sen så märker man att hela bussen är propp full. Kul..! Näe nå ska det blir skönt att få en epa snart.


Imorgon får jag mina pengar och då blir det att fa ut till stan å köpa julklappar, tvingar med mig Jossan hihi ;)



Ja hejsan, igen, om man säger så.

Yes, vet faktiskt inte vad jag ska göra av min blogg nu.. det känns inte så bra att bara ta bort den. Har ju skrivit i bloggen jätte länge, tänk alla minnen som jag fått och har skrivit ner, det som jag glömt nu men kommer ihåg när jag väl läser det. Nääe vill inte ta bort min blogg det känns för hemskt även om jag vet att det kommer säkert att göra nångång :/

Ääääh, skriver på!

Varje måndag så får jag sovmorgon till klockan 20 i 12 och hur skööönt är inte det? Det var särsklit skönt idag eftersom jag råkade vara vaken till klockan 3 :) Men mindre skönt är det ju när man vet att restan av veckan måste man kliva upp i tid för att den jävla skolan börjar klockan 8, då är man inte så lycklig längre kan jag tala om.. Och för mig är det extra jobbigt,(eller.. det är väll inte jobbigare än för någon annan egentligen men) jag har alltid haft svårt för att få upp mig på morgonen, hade vilja ha någon som sliter upp mig ur sängen och slänger in mig i duschen direkt på morgonen, det hade varit bra! Då hade jag aldrig försovit mig eller missat bussen ;) Ibland spelar det ingen roll hur många alarm man slår på det kan vara 3, 4 stycken, lyckas ändå att slå av dom i sömnen. Ska be Sebbe komma och sova hos mig varje dag nu så han får se till att jag kliver upp. (Inte för att han är så mycket bättre än mig på att kliva upp i tid.. hehe ;)

Klockan är 23.53 och har ännu sminket i fejjan, måste tvätta bort och borsta tänder nu!

Skriver imorn ifall jag hinner, har ju traktorkursen att gå på också :)



Trött cheey på fordons!

RSS 2.0