GE MIG LOV!

Jamen hejsan!
Sitter å pluggar lite smått, finns inte så mycket annat att göra faktiskt.. Jag måste ändå få det gjort så jag kan lika gärna göra det nu :) Sebbe sitter och spelar som vanligt, nörd som han är. Förstår fan inte hur man kan sitta i flera timmar och spela samma gamla spel hela tiden? Jag hade då blivit less, särsklit om jag spelar det dag efter dag, hoff! Jag förstår mig inte på killar å spel riktigt :)
 
Det är så skönt att veta att det här är sista skolveckan sen är det lov, gud vad skönt det ska bli att få sova ut!
Nu blir det att fortsätta plugga lite sen ska jag se Skilda Världar ;)
 

Lat söndag!

Kom just hem efter att ha hämtat lillebror som aldrig kan passa tiden när han ska hem å alltid missar bussen.. Nå har han en snäll storesyster som kommer å hämtar :) Nåja så länge jag har bensin å epan går som den ska så är det inga problem, men jag börjar blir lite less, inte på att köra åde men på att hastigheten måste vara högst 30km/h.. :( Vill ha vanligt bilkörkort nu, fan att jag fyller år så sent på året, medans alla andra fyller 18år före mig å har kul å kan gå på krogen å får sitt körkort m.m, så kommer jag istället sitta hemma eller köra runt min epa som går 30, wiho! Haha, jaja man ska inte klaga det hade kunnat vara värre, jag hade ju kunnat fylla år i december istället för september! ;)
 
 

Jaja, hur som helst..

Kom hem från stan för bara ett litet tag sen, har varit med Jossan en sväng på lindex och vi va in en sväng på dollar store också :) Så just nu ligger jag i soffan å bara tar det lugnt, känner inte för att göra något speciellt idag, jag var så stressad igår med allt skolarbete + att jag skulle byta till vinterdäcken också.. Det gick ju sådär, det första däcket fick jag på hur lätt som helst, inga problem alls, men sedan när jag skulle försöka få bort muttrarna från det andra däcken så var det heelt omöjligt.. Satt stenhårt, höll säkert på i en halvtimma utan att ens en enda mutter rubbade på sig så jag gav upp. Det var bara att vänta på att pappa kom hem, kände mig lite dum när ja var tvungen å säga att jag inte fick bort muttrarna.. ;)
Men nu sitter iallafall vinterdäcken på och jag kan köra utan att halka ut i skogen nånstans.
 
Imorgon blir det byte av laddningsrelä, vi får se hur det går, måste få det gjort. Batteriet mitt blir urladdat så fort och jag misstänker att det är relät som måste bytas ut, får se om det är det som är felet :) Hoppas!
Min fina pärla, lite skitig men inte gör det mig nåt ;)
 
 
 
 

Rykten hit å rykten dit.

Ja hej!
 
Ligger i sängen å tittar tv, känner mig lite ensam.. Sebbes pappa kom å hämtade hem honom vid 11 tiden, han va inte glad kan ja säga, men det kan ja förstå efter det som hände i helg. Blev lite kaos kan man säga, men det är ingenting som jag vill ta upp här. Vi löste det iallafall, å de rykten som kanske går i Gällivare om det är inte sant nånstans, det kan ja berätta nu med en gång.
 
Har tänkt på en grej, alla säger att det går så jävla mycke rykten i Gällivare, men jag tror fan det är likadant överallt så det spelar ingen roll om man flyttar eller inte, man blir ändå inte av med allt skitsnack å alla rykten som folk går runt å sprider.., det är min åsikt iallafall.
 
nu har ja inte tid med det här, måste sova för att kunna komma upp vid halv 7 imorn,
Sov så gott!
 
 
 

2012-10-09

Sitter hemma hos hjärtat å tar det luuugnt.. medans lilla sebastian pluggar kemi och läser högt för sig själv :) haha, blir lite fel när han läser och hakar upp sig på ett ord hela tiden, hihi ;)
Kanske också borde ta å plugga lite? Ska ju redovisa på svenskan nästa vecka, ska stå framför hela klassen i 10min, hoja! Det är sånt som jag verkligen hatar och man känner sig verkligen tvingad att göra det eftersom man vet att det gäller betygen..
Bara jag får godkänt och kommer vidare till 3an så är jag nöjd, man behöver inte vara värsta snillet, jag tycker ändå att jag anstränger mig ganska mycket ändå, hoppas att det räcker.

Nu ska jag ta å titta Ung och Bortskämd, och hjälpa sebbe med sin kemi :)
 
Mongot i Kalix :)

RSS 2.0