Roligt... fast neee.

Sitter på stacken... inte kul. Det är så JÄVLA kallt ute och jag klarar inte av kylan, fyfan. Tar 19 bussen hem och pluggar lite, inte kul det heller men allt är ju inte roligt här i livet.

Hemma hela dagen låååång!

Ligger i min säng, som jag gjort nästan hela dagen idag :) Det måste vara första gången på väldigt länge jag är hemma en hel lång dag (om jag inte varit sjuk då) men om jag ska vara helt ärlig så har det varit ganska skönt. Lite smått uttråkad men inte så farligt :) Ha btw fixat lite på min blogg, har ändrat bakgrund och lite andra texter å sånt. Skulle egentligen börja med Josefins blogg också men jag har tyvärr inte så många bilder på henne eller jag har jätte många men inga som jag tycke passade in på en header eller vad jag ska säga ^^,
Nåja får väll ta och börja med den nån annan gång när jag har tid.

Så här der veckan ut:

MÅNDAG: På stan med Max och Tobias och köpa en present till Josefin som fyller år.
TISDAG: Plugga, sedan Gällivare, antar jag :)
ONSDAG: Utvecklingssamtal med mamma.
TORSDAG: Josefin fyller 15år!!
FREDAG: Ledig från skolan, åker och shoppar i Luleå med Josefin!
LÖRDAG: Är på väg hem från Luleå.
SÖNDAG: Får se vad som händer... :)

Första advent ♥

Jag fattar inte hur tiden kan gå så fort det är redan första advent. Det var ju nyss sommar och snart äre Julafton helt plötsligt, bara 4 ynkliga veckor kvar! Ja hela året tycker jag har gått snabbt och det är så mycket man har fått vara med om, man har haft en massa fina stunder och fått en massa undebara minnen som man kommer att komma ihåg för livet. Snart är det ett nytt år och jag hoppas verkligen att det nya året kommer bli lika bra som 2010 ♥


2010-11-27

Har vaknat vid 10 tiden idag, rätt tidigt om man heter Angelika Lövdahl :) Ska snart fara till min lill kusin Julia som har/fyller år sedan drar jag mig mot gällivare ;)


Soluppgången jag vaknade av i morse :)


AJ! :(

Åkte hem från skolan för jag har sån jäääävla mensvärk.. jag kröp nästan från skolan till busshållplates för att det gjorde så jävla ont i magen. Har tagit en alvedon men den brukar inte hjälpa så jag ska nog ta treo ist.

HOJA! nu ska jag försöka ta mig ner för trapporna, om det går :(


2010-11-24

Känner mig sjukt trött och mina ögon vill bara stängas så fort jag tittar ner på tangentbordet.. efter det här inlägget går jag och sover, BUMS!

Idag så har jag haft skola till klockan 4 och snacka om att man är helt jävla slut sen när man slutat för dagen. Efter skolan for jag hem å åt och efter det blev det att fara på stan med mamma :) Vi köpte lite julsaker också har vi farit runt halva stan för att leta upp en blondering eftersom det var slut överallt. Sen så stannade jag kvar i Gällivare för att vara med Max :)

Imorgon så blir det tandläkarn för lilla mig och jag anar att dom ska börja med min tandställning åde nu.. *suck*

Nu blie sängen, Godnatt & Sovgott <3




Utväxten.... uhh!

Måste verkligen ta och färga min utväxt snart, det ser ju hemskt ut!!! :o


Orättvist!

Hejsan Hejsan!!

Ligger i sängen nu och pluggar lite sådär halft, ska göa ett halft matteprov imorn och jag behöver bara 3,5 poäng för att klara G så det ska nog gå bra tror jag :) hoppas jag! Idag så har jag bland annat varit hos rektorn eftersom en viss STÖRD matte lärare vid namn Gunnel Karlsson har gett mig och Jossan IG i matte, tack som fan! Hon kan egentligen inte ge mig ett IG eftersom jag inte har gjort klart provet än också tycker jag att det är ganska konstigt att det är just JAG och JOSSAN som ska få ett IG i matte. För det fösta så har vi klarat varenda matte prov vi har haft och för det andra så TYCKER JAG att vi jobbar jätte bra på lektionerna.. förstår inte vad som är felet!? Hon har inte heller sagt nånting om att vi "ligger risigt till" så jag har hela tiden trott att det ha gått bra för mig i matte, men tydligen inte. Vill byta mattelärare, hon är bland den sämsta läraren jag har varit med om..fyfan!

Nää ska nog ta och plugga lite mer nu och hoppas på ett bra resultat imorgon!


Söndag 21 November 2010

Sitter hemma och väntar på att pappa ska komma å hämta upp mig, vi ska på kalas hos crisse som fyller 24år idag :) Sedan så går jag till Josefin och hittar på något.

Helgen har varit kul, jag har varit med dom bästa och stimmat runt i gve lite ;) 
 

Vivaz™

Nu har jag och pappa kommit på en deal, jag ska få pappas mobil i julklapp (som han har haft ungefär en månad nu). Det är en vit Vivaz :) Han skulle köpa en "lättare mobil" som inte har touch och tangentbord, så det blir nog bra!





HÖGST UPP PÅ MIG ÖNSKELISTA NU!

Nokia N8

Är helt förälskad i den! Brukar vanligtvis inte gilla Nokia men den här verkar skit grym, den kostar 4349:- (ganska dyr). Hoppas att man kanske får den här lilla saken julklapp, om jag har varit nog snäll i år då d.v.s ;)

Prao på Coop Forum.

Har varit på Coop Forum idag och jag är helt sluuuut kan jag säga. Vi har börjat klockan 8 och slutat klockan 2, 6 timmar är inte länge och jag förstår faktiskt inte varför jag är så jäkla trött. Det enda vi gör på praoen är att plocka upp varor, plocka upp varor och tro det eller ej men vi PLOCKAR UPP VAROR, vi gör ingenting annat än det.. visst låter det kul?! ;) Óckså får man ha på sig ett par sten hårda skor som man får gå med hela dagen och snacka om att fötterna ömma efteråt :( Nåja.. två dagar kvar på det dä stället, det klarar jag lätt! ;)

Nu ska jag ta å käka lite god mat :)

Mm lite dålig update, ja vet.

Min helgen har varit lugn och har väll inte gjort nånting speciellt egentligen, det känns som att alla helger bara går fortare och fortare snart är det ju julafton, bara 5 veckor och 5 dagar kvar :o måste börja julhandla snart! :) Ska föresten kanske fara till luleå första helgen i december med Josefin, längtar dit, är shopping sugen som bara den :)

Imorgon så har jag, Josefin och Julia paro på Coop Forum hela veckan, det ska bli riktigt skönt att slippa ha skola. Hoppas nu bara att det är roligt ställe att praoa på, så att det inte blir som förra gången då vi knappt hade nånitng att göra.

Nu ska jag ta och dricka varm choklad och ta en macka, det har blivit så kallt ute så det ska bli gott att dricka nånting varmt :)

Vet inte riktig hur man säger men.. Ha en bra farsdag pappa! ♥

Sliten dag

Ligger i min säng hos mamma, känner mig rätt så sliten just nu. Vi har gått skola till 4 idag, hoja + att vi inte hann med bussen så vi fick sitta på skolan och ytterligare en halvtimma :/

Det enda jag vill just nu är att sova men det får jag absolut INTE göra för så kommer jag inte somna inatt. Så det är bara att försöka hålla sina gröna ögon öppna.. ska kanske ta och dricka lite kaffe så kanske man blir piggare :)

Imorgon så är det Fredag och ingen skola för mig, eller jag ska till LKAB med några från min skola ist, hoppas det kommer bli kul där borta ;)

Nää nu ska jag gå ner en sväng, håller på att somna,, Icke bra!! :o MOT KAFFET!!! :)




9 November - 2010

Sitter i mitt rum oich lyssnar musik och jag känner mig helt utmattad efter en hel skoldag, är nog inte van att ha skola igen. Idag gick det ovanligt bra att stiga upp, var uppe klockan 7 helt klarvaken :)

Nu idag blire att vara med mina BÄSTA och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta påmen jag antar att det blir det vanliga som vanligt, hehe ;) Gällivare dvs.


Hahahah jag måste bara lägga upp den här bilden, aww! :D


Always forgive but never forget.

Hej, jag vet att det är mitt i natten men jag har just nu ganska svårt för att somna eftersom jag har vänt på dyngnet totalt.. och jag hatar att försöka sova när man inte kan. Så just nu sitter jag uppe och funderar på om jag ska slå på en film så kanske man somnar till den. Det har blivit mycket film tittande idag. Först så var jag Josefin Max och Tobias i Gällivare men det var ingenting som var öppet, allt var stängt och vi stod ute och frös så vi for hem till mig och tittade film. Vi hann titta två filmer, den ena hetter "sökarn" och den var kass (tyckte jag), sen så såg vi "Madagaskar" å den såg jag inte nånting utav, jag somna ;) Och nu bara för en liten stund sen har jag tittat på "17 again" och den var verkligen sviiiin bra, jag grät till den å allt, det brukar inte hända ofta att jag gör det hihi :) Nu så ska jag nog slå på "Grown Ups" så kanske man somnar, Puss å godnatt! ♥

Föresten, Jag å Max har varit tillsammans i en månad nu idag.. shit va tiden går fort! ^.^


Lördag.. kan man ha tråkigare just nu -.-

Tänker du göra det här testet - Joe :)
Tänker du ljuga något - Nej
Vad har du gjort idag - Har tittat film hemma hos mig med Max, Josefin och Tobias ;)
Gillar du mjukglass - Jaaa <3
Hur många gånger har du varit på Liseberg - 0 _(a)
Brukar du tala sanning - adå :)
Är du kär just nu - Ja
Hur gammal är du - 15år
Gillar du hundar - Jodåå
Har du haft en fästing någon gång, isf när då - Nejj
Bloggar du - Jo, men ska bli bättre på det ;)
Gillar du skolan - Verkligen inte..
Tycker du det här testet är roligt - Näe
Hur många sms skickar du om dagen - Beror ju på, om jag har gratis sms så minst säkert 30st :P
Är din mobil viktig för dig - Kan leva utan den :P
Tycker du om att spela tvspel - Det kan väll va kul ibland
Är blå eller röd din favoritfärg -
Om inte, vilken är det då - Svart, Vit, Lila, Rosa :)
Har du facebook - Aa
Har du haft något husdjur - Har en hund :)
Tycker du svenska flaggan är fin - Nee :S
Hur många frukter äter du om dagen - Äter nästan aldrig frukt ;)
Har du långt till skolan - typ 40min eller nå :P
Varför gör du det här testet - Har jävligt tråkigt
Gillar du att gå promenader - Neä
Vad är det klantigaste du har gjort i ditt liv - Vill jag inte gå in på X)
Brukar du skratta - Såklart :D
Hur många band har du sett live - Hmm jadu, vet inte 
Börjar ditt mobilnummer med 070, 076, 073 eller 072 - 073
Tycker du det är konstiga frågor - Jo ganska så
Skulle du vilja åka till Hawaii - Joe :)
Hur många gånger har du badat i år - Många gånger ;)
Max eller Burger King - Max, helt klart! ;)
Gillar du att sova - Älskar det <3
Vem var din första bästa vän - Hanna :)
Har du någon bästa vän nu - Japp
Gillar du någon i hemlighet - Nej
Har du många kontakter på msn - Mjo :P
Skriv vilken bokstav som helst - F
Hur många gånger har du sagt ”jag älskar dig” till någon - Många!
Varför fortsätter du göra dom här frågorna - Har inget annat för mig
Tycker du om grisar - Grisiga
Kollar du på melodifestivalen varje år - Nej 
Varför - Gillar inte musiken
Har du långa naglar - Nja sådär
Vilken färg är det på din tröja - Svart
Tycker du att det är snyggt med blont hår - Jaa!
Gillar du glass - Yupp :)
Har du någon lärare som du hatar - Jaaa -.-
Tycker du att det här testet börjar bli jobbigt - Mm..
Vill du att det här testet ska ta slut - Ja
Vad ska du göra efter det här testet - Gå ner
När sa du ”jag är hungrig” senast - Idag :)
Vad tänker du på just nu - Snart skola :(
Vad ska du döpa ditt barn till - Inte vet jag det nu :)
Katter eller råttor - Hm, båda :)
Gillar du att läsa - Beror på vad
Vilken är den bästa filmen som finns - Twilight m.m X)
Hur lång är du - 167cm kanske, tror jah :o
Vilken smiley gör du oftast - :)
Hur skulle du beskriva dig själv - Snäll, Glad, Blond x)
Tycker du att matte är svårt - Nejdå X)
Tror du på gud - Nej
Har du åkt skateboard någon gång - Har testat
Hur många har du lärt känna genom Internet - En kanske
Har du läst tyska någon gång -
Förstår du franska - Nope
Tror du folk kommer orka läsa igenom det här testet - Nää :)
Vilken är den bästa resa du gjort - Klassresan kanske :P
Viken är din favoritlåt just nu - Gubben i lådan :)
Din musiksmak - blandad
Tycker du Lasse är ett fint namn - Haha sött
Är du nöjd med ditt namn - Är jag väll :)
Om du inte fick heta ditt namn, vad skulle du då vilja heta -  Bra fråga O.o Annie :D
Börjar det här tråka ut dig - Ja...!
Skriv vad du vill här - Imorn äre söndag :/
Varför skrev du det - För att det är sant!
Fattar du att någon kan ha gjort det här testet - mm.. fattar det
Vad tror du att du kommer bli när du blir stor - Har ingen jävla aning..
Vilken klass går du i nu - 9A
Följer du någon tv-serie, vilken isf - Ingen just nu :P
New York eller Göteborg - New York
Norge eller Kina - Kina
Tycker du att Sverige är ett bra land - Ja det äre väll :)
Hur mycket är klockan - 23.47
Är du trött - Lite
Gillar du munspel - ne x)
Skulle du vilja springa en mil nu - Har ingen ork
Om jag säger oj, vad säger du då - ojojojdå
Hur svarar du i hemtelefonen - Hallå eller Lövdahl
Hur svarar du i mobilen - Hallå
Gillar du att skriva med bläck - Gör ja väll
Tror du att det kommer finnas svävande grejer i framtiden - Nej
Kan du tänka på hur stor rymden är utan att bli konstig - Jo fats ne
Skulle du säga att du är en fjortis - nej
Har någon sagt att du är en fjortis - näe
Talar du sanning hela tiden - nej
Åker du helst buss eller tåg - Tåg
Vilken stad är den bästa som finns - Vet inte
Vad/Vem tänker du på när du hör Jönköping - John Fredriksson
Har du druckit kaffe någon gång - Ja
Läser du tidningen varje dag - Nej
Vad blir 38 + 79 - 117
Varför orkade du inte räkna ut det - Orkar inte
Har det här testet påverkat ditt humör -
Gillar du saft - Jodå
Hur många gånger har du varit i Thailand - 0
Är tjugo minuter lång tid - Beror på
Nu tar det här testet slut, blir du ledsen då - Nejjj
Nu blir det hej då, vad är det sista du vill säga - Tack och HEJDÅ,

Stäääda *suck*

Jag har kommit fram till en sak, det är helt omöjligt att städa pappas hus på en dag ;) Så nu snart sätter jag igång att städa det sista jag kan kvar!

Sitter här och bara hatar snön just nu -.-


Hur kan något så enkelt bli så svårt..

.. förklara det för mig.


Här är en RUBRIK, hähä! ;)

Imorgon så blir det att städa pappas hus så man får lite pengar. Har gjort av med så mycke pengar på sista tiden, har bara 100:- kvar och det ska räcka till 20 november :/ Så det blir att stiga upp vid 9 tiden imorgon å börja med att dammtorka, dammsuga och vaska HELA pappas hus och hoppas på att man får bra betalt ;)

Idag så har jag inte gjort nånting speciellt har bara varit i gällivare som vanligt och tagit det lungt. Jag antar att det blir samma sak imorn, fast känner ju inte precis för det, men vad ska man annars göra?

Hade inte så mycket att skriva men jag fick till ett litet inlägg iaf :)


Städa hela huset, på en dag, tre våningar, *SUCK!*

Dagens

Dagens låt: standing where you left me 
Dagens frisyr: utsläppt, normalt
Dagens smink: det vanliga
Dagens klädsel: leggings, linne & tröja
Dagens planer: just nu sova
Dagens vill ha: en rolig dag 
Dagens saknad: min mobil
Dagens drog: julmust
Dagens tråkigaste: när dom for hem
Dagens finaste: <3
Dagens kram: josefin
Dagens humör: lycklig
Dagens mående: bra
Dagens borde: sätta på mig varmare kläder
Dagens parfym: britney spears - fantasy
Dagens bästa: värme
Dagens sämsta: kyla
Dagens sysselsättning: film
Dagens köp: julmust, center
Dagens längtan: imorn
Dagens fundering: om jag ska orka stiga upp tidigt imorgon
Dagens middag: tacopaj
Dagens kärlek: max
Dagens skratt: jossan och th
Dagens tanke: ska jag elle inte?
Dagens irritationsobjekt: min skor
Dagens smycke: ringar
Dagens önskan: om "om" skulle finnas


Gällivare... igen!

Är hos pappa nu och ska snart äta mat sedan tar jag bussen till Josefin i Gällivare :) Jag börjar egentligen bli jätte trött på att fara till stan varje dag och sitta där å tråka på samma ställe hela dagarna, men eftersom alla som jag känner är där så blir det att man far dit ändå.. För man vill ju inte sitta hemma hela dagarna heller ;)

Nu blir det att packa upp min väska och sedan ta och äta mat :)


RSS 2.0